top of page
Team BKNews

Жена е заведена в полицейското управление след нахлуване в сградата на Starship Entertainment


Жена, която е нахлула в сградата на компанията Starship Entertainment, е задържана от полицията. От Starship Entertainment пуснаха изявление:

Днес стана неприятен инцидент, в който неидентифициран човек нахлу в сградата на компанията ни и осъществи физически контакт с един от изпълнителите на компанията ни.
Този човек влезе без разрешение чрез врата, която беше защитена и заключена с разпознаване на пръстов отпечатък. Тя достигна до един от членовете на CRAVITY, които чакаха в компанията за събитие по график, и осъществи физически контакт с него.
Мениджърът, който придружаваше членовете, незабавно извика полицията. Полицаят, който пристигна, каза на нахлулия да напусне помещението и да дойде в полицейското управление с полицая, но той не съдейства и вдигна врява в сградата на компанията. Дали сме на полицията записите от камерите, както вътре, така и извън сградата.
Също така докладвахме поведението на нарушителя, което включваше неоторизирано проникване и принуждаване на нежелан физически контакт с изпълнителя ни, и полицията в момента разследва.
Силно наблягаме на това, че е абсолютно забранено да се влиза в сградата на компанията ни или в общежитията на изпълнителите. В такива случаи ще искаме строго наказание без снизходителност.
Компанията ще даде най-доброто от себе си да защити изпълнителите си и да се увери, че такъв инцидент няма да възникне отново.
Молим всички активно да съдействат, за да запазим безопасните срещи между изпълнителите и феновете им.
Благодарим.

Сеулското полицейско управление в Gangnam заяви, че жената (“A”) е нахлула в Starship Entertainment около 3 часа сутринта на 3 октомври. A е влязла в сградата, след като е последвала друг служител, който имал необходимите идентификационни данни. Полицията все още разследва и още не е повдигнала каквито и да е обвинения на A.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page