top of page
  • Team BKNews

Индустрията скърби за Moonbin от ASTRO


След новината, че Moonbin от ASTRO е починал, много личности от корейската развлекателна индустрия си спомниха звездата. Ето какво написаха някои от тях:


Бившият член на IMFACT Ungjae

Имам чувството, че съм в сън, от който не мога да се събудя. Нищо не се променя, когато се опитам да се събудя. Харесвах те много и понякога ти се възхищавах, след като те срещнах на 19 и преминахме през 20-те си заедно. Исках да се срещнем скоро и да ти кажа какъв прекрасен човек си, но мисля, че ще отнеме известно време. Сърцето ми се къса.
Уважавам всичките ти избори, защото ти беше най-топлият и внимателен човек, когото съм познавал. Но исках да те срещна за един ден и да ти кажа, че не всичко е по твоя вина. Честно, никога не ми е било трудно, когато съм бил с теб. Просто бях много щастлив. Така че се надявам да си спокоен. През годините винаги съм се гордеел с теб и винаги съм бил благодарен да бъда твой приятел. Нека другия път да бъдем приятели и след това също. Всички ще бъдат наред. Не би искал близките ти да страдат, така че всичките ще водят щастлив и красив живот. Но се надявам да те виждам в съня си поне по веднъж от време на време, въпреки че ще ме нарани малко. Само веднъж, за ден, дори час, бих се радвал да те видя още веднъж, Bin. Да се срещнем отново не след дълго. Обичам те, MungNyang.

Продуцентът на 'The Ultimate Watchlist' Kang Na Rae

Публикувайки поредица от снимки, той написа следните съобщения:

Забавно е да си припомням тези дни, когато очевидно ми беше любимец и те наричах моята муза.

Бързо излязох от рамката и ви казах да направите една снимка само със знаменитостите, но сега ми се искаше и аз да съм на снимката.
В деня, в който снимахме 'Baby (Get In The Car)', бях решен да направя името ти известно и всъщност го направих тогава.
Бях много щастлив да ти дам добри резултати.
Пресконференцията за втори сезон. Hyuk Soo и аз дразнехме Moonbin, когато внезапно ме помоли за ръкостискане. Попитах: "Това за какво е?" и той каза: ''The Ultimate Watchlist" беше повратен момент в живота ми. Исках да Ви кажа "благодаря" на всяка цена. Отвърнах: "Какво е това? Да не би да ми се подиграваш, защото те карах да правиш странни неща в шоуто?" Той отвърна: "Наистина го мисля. Вие сте моят спасител". Казах: "Оо, прекаляваш". В този ден Kang Na Rae спечели паричната награда.
Има дни, в които, вместо любезно да обяснявам сцената на режисьора и екипа, просто лая насоки без предупреждение. Този ден беше такъв. Снимахме сцената с кафенето. Binnie вече беше изтощен от друга дейност от предишния ден, но говорих с него рязко. Той ми каза: "Вярвам Ви. Знайте, че ви вярвам". Той вече беше моя муза, която ценях и обожавах, но когато ми каза това, думите му седяха през целия ден в главата ми. Винаги съм бил привързан към музите ми, но не непременно съм усещал отговорност. В този ден се сдобих с отговорност.

Той сподели още няколко снимки с обяснения, след което заключи:

Това, което наистина ме натъжава, е, че нямам нито една снимка само с него и мен. Винаги съм си мислел, че ще има друга възможност по-късно, и никога не направих, и само вадех телефона си, когато те карах да изглеждаш забавно. Трябваше да ти давам по-готини сцени.
Ще те посетя отново утре, заедно с този до теб. Лека вечер.


Moon Ga-young

Началото ни и всички моменти, в които се извисяваше над мен, са ясни.

Kim Jong Kook

Здравейте. Kim Jong Kook е. Той беше младши, който исках да видя в канала ми. Почивай в мир. Искам да ви уведомя, че качването, планирано за 20 април, 18 ч., ще бъде отменено. Надявам се абонатите ми да разберат.

Taemin (SHINee)

Спомням си как блестеше на сцената. Надявам се винаги да продължава да блести и че е щастлив там.

Yunho (TVXQ)

Няма да забравя как блестеше, докато се усмихваше ярко. Моля се да бъдеш щастлив и в мир там.

Kim Jaejoong

Надявам се да си по-щастлив в небето...

Kwon Hyuk Soo

Обичам те толкова много...и съжалявам. Благодарен съм и ми липсваш...Надявам се вече да не те боли. Почивай в мир...

Jang Sung Kyu

Рано сутринта имаше тъжни новини. Не ги вярвах. Новините съобщиха, че Moonbin е починал в дома си. Изглеждаше толкова ведър напоследък. Не знам какво става и е трудно да повярвам. Почивай в мир.

Kim Ho Young

Сърцето ми тежи...Съжалявам, че не можах да изпълня обещанието си да те изведа за храна...

Hyelin от EXID

Разбрах тъжните новини за Moonbin. Бих искал да отдам уважението си. Ще си спомням красотата, която той показа на сцената.

Jung Shin Hye

Няма да забравя милото ти и разбиращо сърце. Докато си там, не бъди наранен, надявам се, че си в мир и правиш всичко, което искаш. Ще се видим скоро.

Hyolin

Ще се моля да не си наранен на това място.

Kim Shin Young

Вчера наистина се наслаждавах на слънцето, но сега изглежда, че ще вали след три минути. Времето е непредсказуемо. Чух наистина тъжните новини. Отново, моля се за починалия.

Wumuti (Boys Planet)

Hyung, сякаш беше вчера, когато говорихме вечерта и си обещахме да живеем здравословен живот и да ядем заедно, така че да си представя как скланям глава пред твоя снимка е наистина трудно за мен...Справи се толкова добре, hyung. Моля те, отиди на добро място и бъди щастлив и здрав, hyung. Аз ще спазя обещанията, които си дадохме, вместо теб. Много ми липсваш и те обичам, hyung.

Hong Seok Cheon

Сърцето ми беше разбито, след като чух новините. Бях фен и те подкрепях, но като твое sunbae, не съм направил нищо за теб. Моля те, почивай в мир. Съжалявам, съжалявам.

Chani от SF9 сподели снимки, на които са двамата:

Източници: Koreaboo, All kpop, Instagram


Comments


bottom of page