top of page
  • albenacacheva

"Squid Game" се завръща за втори сезон


Световната сензация "Squid Game" ще се завърне с втори сезон, потвърди Netflix в понеделник.

Предстои изцяло нов кръг - заяви режисьорът, сценарист и изпълнителен продуцент Hwang Dong-hyuk в писмо до феновете, публикувано от Netflix - и сега се завръща Gi-hun. Главният герой се завръща. Сезон 2 идва.

Gi-hun, изигран от Lee Jung-jae, е затъналият в дългове герой, който се включва в мистериозно смъртоносно състезание за печелене на 45,6 милиарда вона (37,9 милиона долара) в деветсерийната драма.


Hwang добавя, че Cheol-su, "гаджето" на зловещата анимационна кукла от сериала Young-hee, ще бъде представен на зрителите в следващия сезон.


Но той не даде подробности за графика на продукцията.


Излязла през септември миналата година, изцяло корейската драма "Squid Game" се превърна в най-успешния сериал на Netflix в историята на платформата, привличайки 1,65 милиарда часа гледаемост през първите четири седмици от пускането си.


Режисьорът, който през цялата си кариера обикновено снима игрални филми, включително историческата драма "The Fortress", благодари на световните фенове за безпрецедентната подкрепа на първия му сериал.

Бяха необходими 12 години, за да се реализира първият сезон на "Squid Game" миналата година, заяви Hwang.
Но бяха необходими 12 дни, за да се превърне в най-популярния сериал в историята.

Сега "Squid Game" е на път да се превърне в първия корейскоезичен сериал, който ще спечели награда на наградите "Еми", като те ще се състоят през септември.


Сериалът печели и много награди преди "Еми", включително наградите за най-добър актьор и актриса на наградите на Гилдията на филмовите актьори.


Източник: The Korea Times

Kommentare


bottom of page