top of page
  • Team BKNews

Актьорът от “Squid Game” Oh Young Soo обвинен в непристойно сексуално поведение; отрича обвиненията


На 25 ноември беше съобщено, че клонът Seongnam на окръжната прокуратура в Suwon е повдигнал обвинения на Oh Young Soo без задържане по обвинения в непристойно нападение. Oh Young Soo е обвинен в неуместно докосване на тялото на жена в средата на 2017 г.


Полицията е получила оплакването на жертвата през декември 2021 г. и е препратила свързаните документи със становището на обвинителния акт на по-висшите органи през февруари 2022 г. По искане на прокуратурата за допълнително разследване полицията е разпитала свидетелите и е прегледала становищата на адвокатите, като е решила да не прехвърля делото през април.


Тъй като жертвата е обжалвала решението на полицията, оттогава прокуратурата отново разследва случая. По време на разследването на прокуратурата Oh Young Soo е съобщено, че актьорът е отрекъл обвиненията.


Той е коментирал чрез JTBC:

Просто държах ръката ѝ, за да я упътя около езерото. Извиних се, защото каза, че няма да вдига врява, но това не значи, че признавам обвиненията.

Въпреки това прокуратурата е преценила, че е осигурила доказателства, които да подкрепят обвинението в тормоз, и е препратила случая за дело.


Източник: Soompi

Comentários


bottom of page