top of page
  • bknmoni

Soyeon от (G)I-DLE пред 'Vogue': за нейния 'Windy' герой + за останалите, които живеят в нея

В момента Soyeon от (G)I-DLE се подготвя за соло завръщане със своя първи мини албум 'Windy'. Тя взе участие и в юлското издание на списание Vogue със стилни и наелектрезиращи снимки.

По време на интервюто си Soyeon разкри значението на героя Windy, както и на албума, който носи същото заглавие. Тя каза:


Тези дни е много модерно да си имаш второ Аз, но Windy е малко по-различен персонаж. Тя е една от многото, които са вътре в мен. Тя е безгрижна като вятъра и не се интересува какво мислят останалите за нея.

Дали Windy е някой, който иска Soyeon да бъде? На този въпрос тя отговори с:

Още от малка аз следвам правилата. Когато майка ми ми казва, че не мога да играя днес, аз не играя. По време на дните ми на трейни всичко, което правех, е да тренирам след училище и след това да се прибера вкъщи. Мислех, че по време на 20-те ми години ще искам да излизам и да се забавлявам повече, а може би и да излизам на срещи. Но аз просто не съм този тип човек. Не обичам да пия, така че открих, че не мога да го направя. Едно от мототата, които следвам е: 'Живей като вятъра', но значението е по-различно от това да се забавляваш, без да се интересуваш от света. Моят нов албум 'Windy' представя сегашните ми 20 години, както и тези, които съм сънувала.

Какви са 20-те години на Soyeon?

Нещо, което приятел ми беше казал веднъж и което беше включено в текста: 'Дори ако очите ти са в сълзи, слънцето все още ще се издига'. Не можеш винаги да бъдеш щастлив. През 20-те ти години ти ще се чувстваш, че си себе си, но друг път ще се чувстваш, че си се отдалечил. Въпреки това, дори и нищо да не върви по план, слънцето ще продължава да изгрява всеки ден. Например членовете на (G)I-DLE винаги се тревожим как ще се представим в класациите за всеки албум. 'LATATA' беше добре, но 'Senorita' - не. Тогава си мислехме: 'Ами ако това е краят?'. Получихме много любов с 'Lion', но не толкова с 'Oh My God' и след това започнахме да добиваме повече популярност с 'DUMDi DUMDi'. Имали сме своите тежки моменти, но и добри. Дори когато има хора, които ми казват: 'Soyeon не може вече да го прави, тя е провал'. Все пак успях да отвърна на удара. Вярвам, че дори и да преминаваме през трудни времена, ще има слънчеви дни.

Накрая Soyeon описа още един герой, който е част от нея.

Когато бях малка, много се притеснявах от това, че един ден ще стана възрастен човек. Възрастните изглеждат твърде реалистични и сякаш нямат въображение или мечти. Аз винаги казвам: 'Искам да живея в анимационен филм', но възрастните просто отхвърлят тази възможност. Бях честна обаче. Аз съм същата до ден днешен. Всички мои приятели като Windy ще бъдат винаги с мен. Имам още един приятел на име Yeon Ha. Yeon означава лотос, а Ha означава лято. Yeon Ha носи ханбок. Тя живее в миналото, но също така е с мен и в настоящето. Тя умее да владее меч и има суперсили.

Източник: Allkpop


Comentarios


bottom of page