top of page
bknmoni

Soyeon от (G)I-DLE отвори собствен Инстаграм акаунт


Soyeon е петият член на (G)I-DLE със собствен акаунт в Инстаграм.


Преди по-малко от месец част от момичетата отвориха свои профили в социалната мрежа, а днес и лидерът на групата се присъедини към платформата.


Профилът на Soyeon беше представен на 2 юни в официалния профил на групата с потребителското име @tiny.pretty.j. Не само че я описва добре, но и има умно и сладко значение.

На Hanja името на Soyeon е написано като “小娟”— първата част се превежда като "малък/мъничък", а втората част като "красив", "сладък". И буквата “j”, разбира се, подсказва за фамилното ѝ име Jeon.

В първия си пост тя сподели с феновете си серия от 4 зашеметяващи снимки. Първите 2 показват какъв поразителен вижуал е.

Ако се загледаме по-обстойно ще видим, че има нова татуировка на дясната китка, въпреки че не се вижда ясно на снимката.

Последните снимки ни предоставят гледка на друг нейн татус - обикновен електрокардиограф (по-познат още като сърдечна линия). Soyeon също така има татус на лотус на гърба на рамото ѝ, за който сподели, че го е направила по-рано тази година, когато е придобила достатъчно самоувереност.

Soyeon написа под снимките “Let’s go!!!!!!!!🤪”, добавяйки цялото си име на Hanja накрая.


В рамките на няколко минути останалите членове на (G)I-DLE я последваха и ѝ пуснаха сладки коментари под снимките. Minnie ѝ написа: “Добре дошла в света на Insta😚”, Yuqi - “Здравей❤️”, а Miyeon ѝ писа “Heol🔥❤️🥰”, с което показа изненадата си.

Относно профилната снимка Soyeon качи черно-бяло селфи. В рамките на един час Soyeon натрупа повече от 25 000 последователя и се трендваше в категорията "Технологии" в Туитър.

Soyeon е петия член на (G)I-DLE със собствен профил. Останалите 4 момичета го направиха в един и същ ден през май.


В момента последователите на другите момичета са:


- Yuqi - 665 000


- Minnie - 570 000


- Miyeon - 560 000


- Shuhua - 545,000


Сега феновете на групата се надяват и Soojin скоро да отвори свой профил.


Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page