top of page
  • Team BKNews

Source Music се извиниха за снимките на Sowon от GFRIEND


На 31 януари Sowon публикува снимки, на които позира с манекен, облечен в дрехи, описани като нацистка униформа. Оттогава снимките са изтрити, а компанията й Source Music публикува извинение:


Поднасяме най-дълбоките си извинения за скандала, причинен от видеото зад кадър от от шоуто и снимките, публикувани от Sowon в социалната мрежа.

През ноември миналата година продуцентска компания нае кафене в Paju за да заснеме видеоклип за шоуто по завръщането по повод новия албум. В допълнение към снимките зад кадър на снимачната площадка екипът ни също направи няколко снимки, които да публикува в социалната й мрежа.
На деня на снимките отделът, отговорен за проверката на декора, не беше наясно с проблема с дрехите на манекена.
Въпреки че бяха извършени вътрешни проверки и дискусии преди качването на задкулисното видео (12 декември) и снимки (31 януари), те бяха публикувани, без да са запознати с проблема.
Извиняваме се, че не проверихме площадката за неподходящ декор предварително и че не анализирахме задълбочено съдържанието по време на снимките и процеса по време на публикуването и че не обърнахме по-голямо внимание на историческите факти и обществените проблеми.
Искрено се извиняваме на всички, които се чувстваха неудобно поради гореспоменатите видео и снимки.
Към момента проблемната част на видеото е коригирана. Sowon също беше много изненадана, след като осъзна значението на съдържанието на снимките и ги изтри веднага и се чувства дълбоко отговорна и съкрушена от качването на такива снимки.
Ще имаме предвид факта, че съдържанието, което произвеждаме и споделяме, засяга много хора и ще обръщаме още по-голямо внимание на социалните проблеми в бъдеще.
Искрено се извиняваме още веднъж на наранените от видеото и снимките.

Източник: Koreaboo, Soompi

Comments


bottom of page