top of page
Sakura

Soojin от (G)I-DLE коментира слуховете за живота си в училище


Soojin от (G)I-DLE проговори за слуховете за държанието ѝ в гимназията. На 20 февруари нейна съученичка и по-голямата ѝ сестра написаха постове за предполагаем тормоз от страна на Soojin, докато са били в училище. Някои от обвиненията са, че Soojin е удряла шамари, изпращала е съобщения, за да я изолира, взимала е притежанията на други ученици и т.н.


На следващия ден Cube Entertainment казаха в официално изявление, че въпреки че Soojin е имала аргумент със съученичка и сестра ѝ, твърденията за училищна агресия не са верни. Компанията заяви, че ще вземе правни действия срещу фалшивите слухове.


Последвайки изявлението им, друга съученичка на Soojin постна в Туитър и обвини Soojin в това, че е пушела и е вземала парите и притежанията на учениците. В друг пост от 3 февруари различен човек твърди, че Soojin е тормозела и актрисата Seo Shin Ae, която също посещавала това училище, като я обиждала, псувала и измисляла слухове, за да настрои останалите срещу Seo Shin Ae. На 22 февруари актрисата написа в Инстагра на английски:

Никое от извиненията ти.

Това доведе до спекулации, че се отнася за изявлението на компанията.

Днес Soojin написа в официалната фен общност:

Пиша това, след като помислих доста. По време на училищните ми дни бях някоя, която винаги се отличаваше, и имаше лоши слухове за мен. Обличах се по начин, неподходящ за задължението ми като ученик, и пушех цигари на няколко пъти от любопитство.
Заблудих се в детството си и оттогава не пуша. Дори и да съм се поправила и да съм се подобрила, вярвам, че всичко е така, защото явно съм се държала по срамен начин и това е резултатът днес.
Но има нещо, за което се чувствам погрешно обвинена. Винаги съм отхвърляла лошите слухове без да му мисля много, но след като видях толкова много фенове, на които им е трудно, бих искала да ви разкажа историята ми.
Може да ми повярвате или не, но ще кажа всичко, което помня. Вярвах, че наистина сме приятели с човека, който публикува това днес. Помня как ядох в къщата на този приятел и гледах филм с нея и по-голямата ѝ сестра. Помня по-голямата сестра, написала поста, като някой, за когото бях благодарна. Когато получих заплашително съобщение от по-голям ученик и ми беше трудно, тя се опита да съобщи на полицията. Винаги съм ѝ била благодарна.
Чрез поста разбрах защо този приятел се е опитал да се дистанцира от мен. От това, което помня, причината, поради която се скарахме, беше, че тя наруши обещание. Направи го няколко пъти и си спомням, че бях ядосана заради това. Не знаех, че се опитва да се дистанцира от мен. Въпреки че е засрамващо, спомням си, че я напсувах. В този момент по-голямата сестра взе телефона и ми се скара. Тогава ѝ се извиних и затворих. Оттогава приятелката ми и аз се дистанцирахме и най-вероятно изпитвахме негативни чувства един към друг.
Както и да е, искам обаче да изясня това, което твърди в постовете. Първо, никога не съм ѝ нанасяла телесни повреди.
Второ, никога не съм карала мотоциклет.
Трето, никога не съм изпращала групово текстово съобщение, за да отделя някого от останалите.
Четвърто, никога не съм вземала униформите на други хора и не съм крала от тях.
Пето, никога не съм говорила с актрисата Seo Shin Ae, докато съм била в училище. Извинявам ѝ се, тъй като изглежда, че този инцидент ѝ е повлиял негативно. Наистина не помня инцидента със сока. Извинявам се, но вярвам, че не бих направила такова нещо.
Съжалявам, че предизвиках шум с личния си живот. Извинявам се на всеки, който може да е бил наранен от моите засрамващи действия.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page