top of page
  • Team BKNews

Компанията на Song Joong Ki с отговор относно оплаквания за сградата на актьора


На 2 юли SBS съобщиха, че живущите са изразили притеснения относно въпросите за безопасността за конструкция на земя в Itaewon, област Yongsan, която е била закупена от актьора през 2016 г. Конструкцията, чието изграждане започнало миналата година, станала проблем, когато произволно е коригиран наклона на път, за да може алеята и паркингът за къщата му да са на равни нива. Тъй като пътят станал с от 30 до 50 см по-висок от преди, наклонът станал и по-стръмен, предизвиквайки автомобилни катастрофи. Освен това има проблем с шума, имайки предвид, че строителството продължава повече от година.


Един от жителите твърди:

Изглежда, че е създаден наклон, за да се свърже с мястото за паркиране, но стана по-опасно, тъй като тесните пътища са стръмни и някои от превозните средства получават драскотини.

На 15 юни камион се плъзга назад и се блъска в конструкция, докато се опитва да се изкачи по пътя.
В отговор отделът за пътищата в Yongsan твърдят, че конструкцията нарушава чл.75 от Закона за пътищата, който гласи, че нивата на наклон на пътищата не може да се променя без предварително разрешение и от по-рано тази година продължително са поискали пътят да бъде възстановен на първоначалното ниво.
HISTORY D&C, компанията на актьора, заяви:

Още от миналата година се строи къща в Itaewon, област Yongsan. Част от частната земя, закупена от Song Joong Ki, преди е била използвана като път и тази част е включена в проектирането и строежа. Но след като получихме оплаквания за неудобства, свързани с ограничението на преминаването, актьорът разреши част от земята да бъде използвана като пътища. Имаше проблем отново в процеса на промяна на пътя за преминаване. Ще се уверим, че ще оправим този проблем с възможно най-малко пречки. Изпратихме коригиращ план в офиса на област District на 1 юли. Ще се опитаме да го разрешим, колкото е възможно, по-бързо.

Източник: Soompi, Koreaboo

تعليقات


bottom of page