top of page
  • Sakura

Song Jiyang и Zheng Fanxing напуснаха The Untamed Boys


Song Jiyang в ляво и Song Jiyang - дясно


Song Jiyang и Zheng Fanxing от The Untamed Boys (T.U.B.S) обявиха, че напускат групата, сформирана заради драмата The Untamed, поради пълни графици.


Ето какво написа Song Jiyang:

Към феновете на T.U.B.S.:
Здравейте на всички. Поради лични причини, за известно време не съм работил заедно с другите членове, така че много съжалявам, че трябва да обявя, че няма да мога да участвам и в бъдещите дейности на групата от сега нататък. Бих искал да благодаря на NSMG и Luffy, те винаги са се грижели много за мен, работейки усилено да подготвят изпълненията ни, давайки най-доброто от себе си на всяко събитие и също така позволявайки ми да участвам в различни сфери, в които не бих могъл сам. Благодаря на целия персонал, работихте упорито!
И на членовете, с които посещавах събития, благодаря ви, че винаги се грижехте за мен. Да работя с вас, беше толкова яко и се надявам да мога да работя с вас отново, ако изникне такава възможност. Надявам се да продължим да работим упорито! Последно, но не на последно място, благодаря на всички фенове за любовта и приемането.
Моля, продължавайте да подкрепяте T.U.B.S., както и официалния клип на ”Beauty of Following Our Hearts” от всички членове. Всичко най-добро~”

Zheng Fanxing написа:

След драмата миналата година наистина съм щастлив да мога да промотирам китайската култура като група с поредица от събития в Тайланд и Китай, дори прекарвайки специална Китайска нова година в Тайланд през 2020 година. Всяка късна вечер, прекарана в репетиции за по-добро изпълнение, всеки път, когато ви срещах в различен град, всички тези моменти бяха красиви!
Но като актьор бих искал наистина да се концентрирам и фокусирам върху подобряването на актьорските ми умения, за да ви предоставя дори по-добри сериали/филми.
Затова повече няма да участвам в активностите на T.U.B.S. Благодаря на компанията, че създаде възможност да изпълняваме на сцена и благодаря на приятелите/членовете ми, че се грижеха за мен и за цялата работа на персонала зад сцената. Докоснах се до сфери, до които не бях преди, и научих много неща, които винаги ще останат в сърцето ми.
Във връзка с новата година, бих искал да кажа сбогом на вчера. Пожелавам ви ново начало през 2021 и продължете да бъдете Усмихнати звезди. Надявам се да подкрепите двете ми нови драми, които ще се излъчат тази година.

Comments


bottom of page