top of page
  • Sakura

Song Ji Hyo с жалба към изпълнителния директор на бившата си компания


Представител на Song Ji Hyo заяви:

Вярно е, че чрез правния си представител Song Ji Hyo е подала правна жалба срещу бившия изпълнителен директор г-н Park за нарушаване на Закона за утежнените наказания и специфични икономически престъпления (присвояване) в полицейския участък Gangnam в Сеул.
Тъй като може да бъде видяно като ситуация, в която бившият изпълнителен директор не е управлявал корпорацията нормално и дори е имало забавяне в изплащането на заплатите на служителите, сме предприели действия, за да задействаме бързо разследване с цел предотвратяване на друга жертва.

По-рано на 5 април компанията Uzu Rocks, с която Song Ji Hyo подписа ексклузивен договор миналата година през октомври, беше обвинена в просрочени плащания към артистите и служителите заради финансови затруднения. В отговор Uzu Rocks пуснаха официално изявление, в което заявиха, че част от информацията е различна от истината:

Всички ще получат заплатите си около 10 април, което е денят за изплащане. Тримесечното разплащане за артистите на нашата агенция също ще се извърши както е предвидено.

На 14 април Song Ji Hyo уведоми Uzu Rocks за прекратяването на ексклузивния си договор и за правни действия поради неизплатено споразумение. След молбата на Song Ji Hyo да прекрати ексклузивния си договор Uzu Rocks пуснаха извинение и потвърдиха, че са се съгласили да прекратят договора. На 26 април изпълнителният директор на Uzu Rocks Park Joo Nam се оттегли от поста.


Източник: Soompi


Commenti


bottom of page