top of page
  • albenacacheva

Song Ji-ah прекратява онлайн дейността си заради скандала с фалшивите луксозни стоки


Song Ji-ah, ютубърката, която стана известна след участието си в корейското риалити шоу на Netflix "Single's Inferno", обяви, че спира всички дейности в интернет след възникналия скандал с носенето на фалшиви маркови дрехи в шоуто и в клиповете ѝ в социалните мрежи.


Рано сутринта във вторник тя публикува видеоклип в канала си в YouTube - FreeZia - в който се извинява за предизвикания от нея смут.

"Потвърждавам всички слухове за фалшивите стоки и всичко е по моя вина...Извинявам се, че омаловажих стойността на марките и разочаровах много хора, които ме подкрепяха" - каза тя в клипа.

Song заяви, че след като е започнала да купува фалшиви продукти, нейните последователи са харесали външния ѝ вид много повече, затова е продължила да ги представя от желание да получи повече реакции и одобрение от хората.

"Съжалявам за това и се чувствам жалка, когато погледна назад в миналото. Трябваше да обърна повече внимание на вътрешното си аз, когато толкова много хора ме подкрепяха, но аз се съсредоточих върху външността си."

Звездата в социалните мрежи помоли хората да спрат да критикуват семейството или познатите ѝ, като добави, че единствено тя е виновна за всичко.

"Ще затворя всичките си канали в социалните мрежи, за да отделя време за равносметка. Ще поема отговорност за грешките си" - заяви тя.

По-рано този месец друг ютубър повдигна въпроси относно автентичността на стоките, които Song носеше в много от видеоклиповете си и в шоуто за запознанства на Netflix. Оттогава и в други онлайн общности се появиха подобни въпроси и твърдения, че много от дрехите и аксесоарите ѝ от луксозни марки, за които се предполага, че са от Chanel, Dior, Versace, Van Cleef и Arpels, са фалшификати.


След това на 17 януари Song призна в своя Instagram, че подозренията са били верни. Тя свали клиповете, показващи фалшивите стоки, от социалните медии, включително от канала си в YouTube, който имаше 1,9 милиона абонати.


Източник: The Korea Times

Comments


bottom of page