top of page
  • Team BKNews

Song Ji A от “Single’s Inferno” с извинение за носенето на фалшиви маркови дрехи


По-рано Song Ji A, участник в шоуто Single’s Inferno и създател на съдържание в Ютюб, беше разкритикувана за предполагаемо носене на фалшиви маркови дрехи в предаването. След това тя публикува извинение в Инстаграм, което гласи:

Първо бих искала искрено да се извиня на всички, които са били разочаровани и наранени заради мен. В момента има скандал относно някои от дрехите, с които съм била облечена в социалната мрежа и в “Single’s Inferno”. Нещата, за които получих критики, са отчасти верни. Наистина съжалявам.
Искам да се извиня отново за всичко, което стана заради нарушаването и игнорирането на авторските права на дизайнерите. Като някой, мечтаещ да създаде марка, ще осъзная сериозността на проблема и ще размишлявам. В бъдеще ще бъда по-внимателна, за да не стане отново.
Цялото съдържание, в което се показват фалшиви марки, е изтрито. Също така искам да се извиня на марките, на чийто имидж съм навредила. Искрено се извинявам на всички, включително на феновете, абонатите и на хората от марките. Благодаря ви, че прочетохте този дълъг пост.



Източник: Koreaboo

bottom of page