top of page

Song Hye Kyo води преговори за участие в нова драма като моден дизайнер


Song Hye Kyo разглежда оферта за главна роля в драма за света на модата! На 9 ноември Ilgan Sports съобщи, че Song Hye Kyo ще участва като Ha Young Eun в драмата “Now, We Are Breaking Up”. Агенцията ѝ по-късно изяснява на Newsen:

Това е един от проектите, които тя обмисля.

Героинята Ha Young Eun е лидер на дизайнерския екип на модна марка. Ilgan Sports я описва като студена реалистка, която също е умна и приоритизира безопасността над всичко. Тя е на 38 години, но като дизайнер на модна марка поддържа фигурата си и следва тенденциите, за да поддържа младежки и красив вид. Тя е наясно с това как да извлече ползи от собствената си работа и не губи време да става емоционална заради мъже. Ако Song Hye Kyo реши да поеме ролята, това ще бъде първата й драма от две години насам от „Encounter”.


Докато беше съобщено, че Soo Ae, Yoo Tae Oh и Yoon Jung Hee са в преговори за драмата, то Soo Ae и Yoo Tae Oh е трябвало да се откажат от офертите, тъй като Soo Ae не може да поеме водещата роля поради графика си.


“Now, We Are Breaking Up” е написана от Je In, който преди това е работил върху “Misty”. Режисьорът е Lee Gil Bok, който преди е бил кинематограф на “My Love From the Star”, “Vagabond” и “Dr. Romantic”.


Източник: Soompi


bottom of page