top of page
  • Team BKNews

Song Hye Kyo и Han So Hee вече няма да участват в предстояща драма


На 17 май News1 съобщиха, че Song Hye Kyo и Han So Hee, които разглеждаха оферти за участие в новия трилър “The Price of Confession”, са решили да откажат предложенията след дълги дискусии.


В отговор на статията компанията на Song Hye Kyo UAA коментира:

В процес на проверка сме. Трудно е да отговорим точно на момента.

Компанията на Han So Hee 9ato коментира:

Ние също научихме новината от статията, че участието на актрисата Han So Hee в “The Price of Confession” е отменено. В момента проверяваме свързаната информация.

Studio Dragon, продуцентската компания, която отговаря за драмата, изрази позицията си:

Съпродуцентската компания Production H се занимава с въпроси, свързани с актьорския състав. Не знаем нищо в тази връзка.

Майчинската компания на Production H - SLL - също коментира:

Тъй като няма конкретен човек в Production H, който да отговаря, SLL ще съобщи изявления относно “The Price of Confession” вместо тях. В момента се опитваме да разберем какво е станало.

След като миналата година стана ясно, че двете актриси ще участват, Song Hye Kyo и Han So Hee споделиха вълнението си, като се подкрепяха публично в социалните си мрежи. На 10 май Song Hye Kyo също показа подкрепа на Han So Hee, като ѝ изпрати количка за кафе на снимачната площадка на новата ѝ драма.


По-рано през януари 2023 г. режисьорът на хитови проекти отхвърли офертата да се заеме с драмата заради проблеми с графика. Днес беше съобщено, че режисьорът Shim Na Yeon, към когото също е било отправено предложение да се заеме с драмата, е отказал мястото и е решил да не се присъединява към “The Price of Confession”.


Източник: Soompi


Kommentare


bottom of page