top of page
  • bknmoni

Song Hye Kyo за предстоящата си драма, дейностите, които иска да пробва, и още


Song Hye Kyo изглежда зашеметяващо за списание Harper’s Bazaar Korea!

По време на интервюто за Harper’s Bazaar Korea актрисата сподели за любовта си към цветята. На въпроса кое цвете прилича на нея тя отговори:

Не знам как се казва, но дивото цвете привлече окото ми. Още от малка знам, че майка ми харесва фрезиите. Може би поради тази причина харесвам цветя, които могат да се видят на полето, или такива, на които цветовете се спускат по цялото стъбло, а не като розата.

Song Hye Kyo сподели, че кучетата ѝ също я радват, колкото цветята.

Иска ми се да можеха да говорят. Винаги, когато гледам кучетата си, не мисля за нищо и се чувствам добре.

Когато доби популярност старият ситком “Soonpoong Clinic”, в който участва, тя сподели още нещо:

Заснех ‘Soonpoong Clinic’ за 3 години. Поради това той улавя времето, когато бях малко по-пълничка и все пак красива. Той представя всички мои страни - от това, че на някои места гримът ми не изглежда добре, до местата, на които се харесвам и се чувствам сладка. Участвах в проекта, но бях голям фен и като зрител. Снимките бяха забавни, а сценарият беше толкова добър и подходящ, че мога да нарека директора и сценаристите гении.

Song Hye Kyo засегна темата и за нарастващия брой проекти, където водещи са женските роли. По нейни думи, много се е наслаждавала на “Pieces of a Woman” и “Hillbilly Elegy”.За предстоящата си драма “The Glory”, написана от сценариста Kim Eun Sook, Song Hye Kyo каза:

Това е жанр, който не съм опитвала досега. Притеснявам се, че няма да се справя добре. Имам големи очаквания за нещо, което не съм правила до момента, и ще ми е интересно да видя как ще изглеждам. Срещам се със сценариста Kim Eun Sook често и го питам: 'Какво мислиш за това?' или 'Искам да опитам нещо като това!'. Разговорите, които сме водили в миналото, сега станаха реалност.

Тя каза още, че ѝ е било странно да бъде на снимачната площадка за първи път от известно време, добавяйки, че ѝ липсва енергията, когато не играе.

Не знаех преди, когато бях млада, но сега мисля, че не ми е останало още много време за актьорство. Не знам докога ще играя и ще мога да го правя. Когато се замисля за това, започвам да се наслаждавам на снимките още повече. Наистина харесвам актьорското майсторство и срещам хора, с които прекарвам щастливо времето. Искам да живея просто като Song Hye Kyo, преди да е станало прекалено късно.


Ако не беше се захващала с това изкуство, Song Hye Kyo каза, че може би би пътувала с приятели, разхождала кучето си, би рисувала или учила английски и китайски език. Тя доуточни, че иска да има малко време и за себе си.


Актрисата засегна факта, че не се е променила много от 20-те и 30-те си години. Тя отговори:

На моменти съм много любопитна и не се страхувам, въпреки че ми се струва, че го правя понякога. Безразсъдно отидох в Ню Йорк и Сан Франциско сама, така че мисля, че съм независима и се радвам на свободата си.

Актрисата коментира също, че вярва в неща като зодиакалните знаци и тестовете за личност, въпреки че предпочита по-старите варианти, защото MBTI тестът ѝ изглежда сложен.


Накрая Song Hye Kyo говори за това, че трябва да бъдем спокойни, когато се сблъскваме с големи трудности, и да мислим за края им. Тя сподели:

Освен на работа аз се прибирам вкъщи, разхождам кучето си и не съм нащрек за нищо. Мисля, че е така, защото съм заобиколена от добри хора.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page