top of page

Компанията на Song Ha Yoon с коментар за принудителното ѝ преместване от училище в миналото

На 1 април “Crime Chief” по JTBC обвини изгряваща актриса (оттук нататък “S”), която наскоро е изиграла злодейска роля в драма, в извършване на училищно насилие преди 20 години.


След като се разпространиха спекулации в онлайн общностите, че “S” е актрисата Song Ha Yoon, компанията ѝ King Kong by Starship пусна следното изявление:

Искаме да обявим позицията на компанията относно информацията, съобщена за актрисата ни Song Ha Yoon. От компанията осъзнаваме сериозността на проблема и за да потвърдим истината, след като получихме първоначалните новини, извикахме информатора. След това поискахме среща чрез приложение за съобщения, за да потвърдим истината, но информаторът отказа.
Следователно поискахме обаждане, но не получихме отговор. След като проверихме истината с актрисата относно твърденията на информатора, потвърдихме, че цялата свързана с това информация не е вярна и информаторът ѝ е напълно непознат. В момента едностранните твърдения на информатора предизвикват разпространение на безразборни спекулации и презумпции. Настоятелно ви молим да се въздържате от спекулативни статии и непотвърдени истини. Благодарим.

След това изявление компанията на Song Ha Yoon допълни:

Вярно е, че Song Ha Yoon е била принудително преместена от гимназия Banpo във връзка с училищно насилие. Този въпрос няма нищо общо с репортажа на “Crime Chief”. Актрисата изобщо не познава информатора. Не повдигнахме въпроса за принудителното преместване, защото не е свързано с този проблем. Ще бъде обяснено, когато настъпи моментът.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page