top of page
bknmoni

Son Naeun напуска Apink


Според ексклузивна статия на The Fact, Son Naeun е взела решение да напусне Apink преди групата да отпразнува 11-ата си годишнина. Смята се, че решението е породено, защото не може да комбинира активностите си като идол и като актриса.


"Son Naeun реши, че вече не може да участва в дейностите на Apink заради други графици в същото време."

От статията става ясно, че след обсъждане между IST Entertainment, YG Entertainment, членовете на Apink и Son Naeun е постигнато споразумение тя да приключи дейностите си с Apink. Въпреки че тя ще следва своя път, всички страни ще подкрепят бъдещите ѝ начинания. IST Entertainment също потвърди, че Naeun ще напусне Apink.

"Здравейте, това е IST Entertainment.
Apink ще продължат активностите си като 5-членна група, преди да навършат 11 години като група и да пуснат песен по този случай. Son Naeun ще приключи с активностите и двете страни ще се разделят и ще вървят по своя път.
Още от активностите на Apink през февруари за техния мини албум ние сме в дискусии за бъдещите намерения на членовете.
Всички членове и персонал на IST и YG се срещнахме и изказахме мненията си относно груповите активности. След внимателно разглеждане това решение беше направено наскоро. Тъй като това решение не беше лесно, бихме искали да подкрепим всички бъдещи дейности, като спазваме мненията на членовете, които са избрали да бъдат внимателни спрямо желанията на другите.
Искаме да се извиним на PANDA, които винаги бяха с Apink, и ви молим за разбиране.
Ще продължим да даваме пълната си подкрепа на Apink за активности и за индивидуално израстване на всеки член. Ще дадем всичко от себе си за феновете, които ще продължат да обичат и подкрепят Apink.
Както преди 10 години, ние ви молим за подкрепа и любов към членовете на Apink, които ще продължат да промотират в различни сфери в индустрията.
Благодарим Ви."

Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page