top of page
Sakura

Тайванската драма "Someday or One Day" ще се сдобие с корейски римейк


Хитовата тайванска драма се върти около 27-годишна жена на име Huang Yu Xuan (Alice Ke), която копнее за любовта на живота си Wang Quan Sheng (Greg Han). Тя постоянно проверява социалните си мрежи отчаяно с надеждата той да ѝ се обади. Но една вечер Huang Yu Xuan е блъсната от кола. След като идва в съзнание, вижда мъж до болничното си легло, за когото тя вярва, че е Wang Quan Sheng. Тя обаче осъзнава, че вече не е 27-годишна жена, но ученик в гимназията на име Chen Yan Ru през 1998 година. Все пак мъжът до нея се оказва не приятелят ѝ, а съученикът ѝ Li Zi Wei.


Драмата успя да постигне рейтинг от 4.16 процента сред жените между 25 и 49 години и беше на първо място сред драмите от един и същи времеви слот за 12 седмици.

В допълнение стигна над 1 милиард гледания по целия свят чрез различни платформи. В Корея драмата беше излъчвана по канала WeLike и на платформата Wavve, углавявайки азиатските класации.


Също така драмата беше номинирана за шест награди на 55th Golden Bell Awards и взе четири големи награди, включително тази за най-добър телевизионен сериал. На 25-тите азиатски телевизионни награди драмата взе три награди: за най-добър сценарий, най-добър режисьор и най-добра заглавна песен.


За римейка предстоят да бъдат обявени подробности.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page