top of page
  • bknmoni

Solji от EXID за подхода към запознанства и разликата между соловата музика и груповата


В последното си интервю пред списание Pilates S, Solji от EXID разкри за подхода си към любовта и нейната солова музикална кариера!


Когато беше попитана за най-голямата разлика между промоциите с EXID и соловата кариера, Solji каза:

Сега се чувствам много по-отговорна.

Тя продължи с разкритието:

Когато промотирах с групата се притеснявах много да не повлияя отрицателно на другите членове, затова си поставих насоки, в чийто капан доброволно попадах понякога. Но сега мога да се фокусирам върху себе си и развитието на качествата си.

С нейните прекрасни вокални умения и емоционални изпълнения, Solji изгради името си като кралица на OST-овете. Описвайки философията си за пеене на OST, тя отбеляза:

Ако вокалът е твърде мощен, песента няма да може да проникне плавно в драмата или филма, така че вместо да откроявам моите качества, аз поставям вниманието си върху това да слея песента с драматичната сцена.

Тя също посочи, че стилът ѝ се е променил донякъде, обяснявайки:

В миналото работех усилено, за да предам емоциите точно такива, каквито са, като експлоция от скръб. Но сега се опитвам да се сдържам, колкото е възможно и да изразявам емоциите по по-потиснат начин, сякаш рисувам картина.
По-специално, по време на писане на стиховете се опитвам да възпроизведа всяка нота с подробности. В крайна сметка, пея всеки текст, докато размишлявам върху смисъла - сякаш разказвам собствената си история.

По-късно в интервюто тя сподели за личния си стил на запознанства, който по нейни думи е странен и в същото време честен.

Ако аз обичам някого, ще му кажа "Обичам те" и ако искам да му дам нещо, ще му дам, без да го обмислям твърде дълго. Ако получавам любов, ще кажа "Искрено съм благодарна". Аз съм човек, който честно изразява чувствата си.

Когато я помолиха да го обобщи с една фраза, Solji допълни:

Страстна, огнена любов като нещо пламтящо от любов. Искам да дам всичко, което мога, на човека, когото обичам. Мисля, че търся любов там, където бих дала всичко на този човек, без да съжалявам.

Solji продължи, че идеалистичният ѝ възглед за романтика влияе не само върху романтичният ѝ живот, но и върху пеенето ѝ.

Дори и да нямам точния вид запознанства, който да се вписва в нашия идеал, мисля, че той ни служи като вътрешен учебник, към който се позовавам, когато разбирам емоциите или чувствам настроението на песента по време на пеенето ѝ.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page