top of page
  • bknsashka

Solar от MAMAMOO изненада феновете на рождения си ден

Актуализирано: 2.01.2023 г.

Solar от MAMAMOO посрещна рождения си ден, като изненада почитателите си със специален подарък!

В полунощ на 21 февруари (корейско време), Solar стартира рождения си ден, пускайки сладка самостоятелно композирана песен, озаглавена „Listen to This in the Evening“, за която тя е написала както музиката, така и текста. В допълнение към музикалния видеоклип към песента, Solar сподели и следното трогателно послание, обясняващо смисленото вдъхновение за песента:


21-ви февруари отново дойде.
След като станах член на MAMAMOO, впоследствие получих благословия от толкова много хора, не само на рождения си ден, но във всяка възможна ситуация и дните ми са истински щастливи. Казвала съм това много пъти, но въпреки че се питам дали заслужавам да получа толкова много любов, аз също съм безкрайно щастлива и осъзнавам, че независимо от всичко, трябва да ви се отплатя за цялата тази обич.
Още веднъж искам да благодаря с цялото си сърце на всички, които винаги са до мен, за да ме развеселят, подкрепят и обичат.
В един момент започнах да смятам рождения си ден като възможност да ви покажа нещо и да ви дам по-специален подарък. Понеже това е моят рожден ден, се вълнувам и нямам търпение. Това въведение стана дълго.
Докато се срещам с мнозина фенове, чувам доста весели и забавни истории, но за разлика от това, което може би не подозирате, чувам и много истории за трудности и тъга. Когато слушам подобни истории [от почитателите ни], се чудя как мога да ги утеша... дали ще успея изобщо да ги утеша... Мисля за много различни неща. Защото всеки преживява трудни времена [в един или друг момент].
Въз основа на собствения ми опит, когато се борите или се чувствате изморени, лежейки и приключвайки деня си, разплитате всякакви мисли и понякога чувствата ви се усилват точно от тези мисли, сякаш сте на влакче в увеселителен парк... Написах тази песен, защото се надявах, че в такива моменти ще можете да намерите утеха в нея.
Често сме по-сантиментални вечер. Разбира се, би било чудесно тези емоции да са положителни, но за съжаление, има и много моменти, в които не са.
Макар че не мога да бъда точно до вас за да ви утеша, тази песен улавя желанието ми да ви успокоя с нея точно до ухото ви, така че, моля, слушайте я с наслада.
Въпреки че заглавието е „Слушай това вечер“, ще ви простя, ако я слушате и през деня, хехехехехехе.
И накрая, благодаря ви.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page