top of page
  • Team BKNews

Sojin от Girl’s Day и актьорът Lee Dong Ha ще сключат брак

Актуализирано: 28.10.2023 г.


На 6 октомври вътрешен човек в индустрията съобщи, че Sojin ще се омъжи за Lee Dong Ha този ноември.


В отговор на статията компанията на Sojin Noon Company и компанията на Lee Dong Ha 51K потвърдиха:

Актрисата Sojin и актьорът Lee Dong Ha ще сключат брак и ще станат специални един за друг.

Компанията на Sojin добави:

Сватбата на двамата, които са изградили дълбоко доверие чрез дългата си връзка, ще се състои в тесен кръг през ноември със семействата им, роднини и близки познати. Молим ви за топлата ви подкрепа и благословия за бъдещето на двойката. Актрисата Sojin ще продължава да поздравява феновете със страхотни проекти.

По-късно Sojin лично написа в Инстаграм:

Въпреки че това е много лично, бих искала да споделя някои добри новини с вас преди момент на огромно щастие в живота ми.
Предстоящия ноември обещавам да прекарам остатъка от живота си с човека, когото обичам най-много на Земята, Lee Dong Ha.
Да. Станах булка, която ще се омъжва.
Той е човекът, който изпълни празното място в сърцето ми с любов, и той е човекът, който ми даде място за почивка, докато бях заета да живея живота. Също така той е някого, когото уважавам и обичам, и ме накара да осъзная, че аз съм най-ценният човек в света.
Планирам да прекарвам времето си по-прецизно, мъдро и във вярност с този човек.
Както обикновено, ще продължа да споделям моменти от ежедневието си тук.
И най-вече, като актриса, ще давам най-доброто от себе си да се отплатя за любовта и подкрепата със страхотни проекти и по-добра игра.
Искрено съм благодарна на феновете, които са ме подкрепяли и обичали дълго време, откакто бях млада, и на всички, които четат този пост и гледат топло на мен с привързаност всеки ден.

Източник: Сумпи

bottom of page