top of page
  • bknmoni

SM Entertainment отрече слуховете за Chanyeol от EXO + ще предприеме правни действия

Актуализирано: 29.04.2022 г.


Ъпдейт:


На 28 април инфлуенсърът C_NEMATIC, която обвини идол в грубо отношение, публикува пост в Инстаграм, в който изяснява ситуацията и се извинява за причинената вреда.


"Мисля, че много хора се объркаха от ситуацията, така че първо искам да се извиня. Публикувам това обяснение, за да разреша неразбирането.
Първо, никога не съм споменавала истинското име на идола нито в тесен кръг, нито публично, така че дори и името на виновника да излезе наяве, аз няма да споделя името му.
Направих видеото в Ютуб въз основа на видяното и почувстваното от моята гледна точка за това кой може да бъде човекът във видеото. Въпреки това спекулативните коментари, публикувани след видеото, и историята, която споменах при излъчването, за заплаха, докато шофирам, започнаха да се превръщат в тема за провокативни статии. Така слухът стана известен като разкрита истина.
Аз също бях жертва на опасно превозно средство, но искам да използвам това пространство, за да се извиня на човека, изтърпял щетите на спекулативните коментари. Не искам отново да причинявам вреда на друг заради неоснователни спекулации, така че ще изтрия видеото и всички свързани публикации.
Още веднъж искам да се извиня на хората, които изпитаха дискомфорт, и ще работя по-усилено, за да общувам по-искрено в бъдеще.
Благодаря, че прочетохте този дълъг пост."


На 27 април от SM Entertainment отрекоха слуховете, че Chanyeol от EXO се е държал грубо с инфлуенсър. По-рано на 26 април “Real Granny” по Channel S представи мотоциклетист и ютубър, която разказа, че е била заплашвана от известен идол, докато е карала. Тя разказа:

“Един път, докато карах малък скутер на път за работа, чужд автомобил караше също по заплашителен начин. Усетих опасност, затова гледах да избягвам колата, но изведнъж шофьорът направи груб жест с пръст към мен. Продължих да карам след него и докато беше спрял на светофара, почуках на прозореца му и попитах: 'Защо ме заплаши така?'. След като смъкна качулката си, той продължи да ме ругае и да ми показва неприлични знаци. Въпреки това аз разбрах, че е много известен идол.”

След като се появиха слухове, че Chanyeol е може би този идол, източници от SM Entertainment заявиха:

“Човекът в съответното видео не е Chanyeol. Превозното средство е различно от колата, която той притежава. Ще предприемем силни правни действия срещу разпространението на фалшива информация.”

Източник: Soompi

Comments


bottom of page