top of page
  • Sakura

SM отговаря на пост, в който се споменава Hyoyeon като диджей в Burning Sun


SM Entertainment пусна изявление в отговор на пост, в който се споменава Hyoyeon от Girls’ Generation във връзка със скандала в Burning Sun.


На 13 януари Kim Sang Kyo, оригиналният разпространител на скандала Burning Sun, написа пост в Инстаграм, казвайки, че Hyoyeon е била диджей на парти, което се състояло на 24 ноември 2018. В поста си казва, че трябва да е видяла ВИП-овете на нощта и я призовава да свидетелства като човек, видял кой го е нападнал, и за актриса, която е приемала наркотици. Оттогава постът му е изтрит.


Компанията на Hyoyeon коментира:

Hyoyeon беше поканена да бъде диджей за събитието тогава и няма връзка с поста. Молим хората да се въздържат от спекулации и недоразумения.

Ъпдейт: Hyoyeon написа:

Тогава сега, успокойте се всички~~!
Сигурно изглеждам като човек, с когото лесно да се справят, защото стоя мирно [тук има корейска игра на думи], но аз старателно си свърших работата. Поздравих много хора и изпих по питие с приятел, който дойде да ме поздрави за изпълнението, и с персонала и в добро настроение ядох свинско като лек за махмурлука. Тогава се прибрах вкъщи! Мисля, че видях мъже и жени, които точеха лиги, докато се сваляха. Но не съм видяла или чула никакви точещи лиги актриси, актьори, котки или кучета. Също така, това е последния ден, в който ще търпя клавиатурни воини. Ще ви се скарам много този път. О, също така! Ще махна този пост утре. Не защото ме е страх. Хората мислят, че си балама, ако не кажеш нищо. [емоджи на насекомо]. Е, тогава! Хора, честита нова година и се наслаждавайте на дълъг живот!

Източник: Soompi


Comments


bottom of page