top of page
  • Hyani

СКАНДАЛ: YoungJae от GOT7 обвинен в тормоз

Актуализирано: 22.10.2020 г.Youngjae от GOT7 беше обвинен в тормоз, твърдейки се, че се е случил по време училищните му години.

Анонимна личност, която има увреждания, твърди в интернет, че са били съученици и е бил тормозен от вокалиста на GOT7. Освен във физически тормоз, Youngjae е набеден и в кражба на вещи от увредения ученик.

В отговор на твърдението публикувано в интернет, компанията на групата JYP Entertainment, излезе с изявление:

"Проучваме ситуацията и ще излезем с официално изявление, след като твърденията бъдат потвърдени.“

По-късно компанията отново коментира случая:

„Обсъдихме с нашия артист Youngjae твърденията, в които е обвинен и споделя, че е имало физически сблъсък между двамата бивши съученици, който е бил веднъж и че всички останали твърдения са неверни. Анонимният потребител твърди, че е изпращал своите съобщения чрез имейл до компанията ни, относно неговите твърдения, но не сме получавали имейли от лицето. Опитахме се да се свържем с него, за да разберем истината, но не сме получили ответна реакция. “

Компанията продължава да разглежда случая, така че ни следете за обновления на ситуацията.


Обновление (22. 10):

По-рано обвинителят направи пост, в който заяви, че ще говори с JYP Entertainment и ще разкрие истината. Обвинителят публикува доказателства за посещение на компанията, но изтри първоначалния пост. Когато потребители на мрежата се опитаха да получат достъп до оригиналната публикация, това, което изписва е: „Публикацията е изтрита''.

Много нетизени коментираха, че вероятно лицето лъже и е направило фалшили обвинения, само за да съсипе имиджа на звездата.


Второ обновление (22. 10):

JYP публикува ново изявление:

Здравейте, това е JYP Entertainment.
Правим изявление относно противоречията, свързани с нашия изпълнител Youngjae.
Срещнахме се с човека, който е написал публикацията за Youngjae, и въпреки че авторът на публикацията отправи твърдения, които съответстват на написаното от него онлайн, той не успя да предостави никакви доказателства в подкрепа на твърденията си, че е имало насилие в училище.
По отношение както на този инцидент, така и на други случаи, бихме искали да ви информираме, че ще предприемем твърди правни действия в отговор на клеветата, разпространението на необосновани лъжи за нашите артисти без материални доказателства или допълнителни слухове.
Благодарим.

Comments


bottom of page