top of page
  • Sakura

Shownu от MONSTA X влиза в казармата този месец


На 10 юли Shownu написа пост в официалното фен кафене на групата:

Хей, как сте? Shownu от MONSTA X е. От 22 юли спирам за кратко дейностите си, за да изпълня дълга си за национална защита. Сякаш беше вчера, когато дебютирах, но сега стана време да отида в казармата.
Докато работех усилено досега, усетих и щастие, и трудности, и различни ценни моменти с членовете и феновете. Любовта и подкрепата, която съм получил от феновете, е не само любов между един човек и друг, но нещо много по-голямо от това. Имаше моменти, в които без да се замисля го приемах за даденост и моменти, в които осъзнавах, че не трябва.
Благодаря Ви, че ми позволихте да усетя и изживея толкова много неща чрез MONSTA X. Ще дам най-доброто от себе си, за да Ви се отплатя, така че, моля Ви, продължете да се забавлявате с MONSTA X и Shownu. Много Ви благодаря, че ми позволихте да осъзная, че мога да живея всеки ден чрез нови неща. Животът, който живея сега. Пътят, който избрах, можеше да е по-лош, от това, което е, или можеше да е по-добър, или да е краен живот, неописуем с думи. Не знам. Мисля, че щастието е да живееш, докато изпитваш неща като благодарност и любов и разочарования и разкаяния. Независимо дали живея добър или лош живот, просто мисля, че съм щастлив човек.
Тъй като започнах да говоря за живота само защото няма да мога да промотирам за известно време, сигурно съм нервен.
Както и да е, благодаря Ви и останете щастливи и здрави.
Писмата трябва да свършват внезапно, нали? Винаги ще Ви обичам.
Да, обичам Ви и нека се срещнем отново скоро.

Той ще влезе в тренировъчния център за казармата на 22 юли и преди да започне службата си, ще премине през 3-седмично обучение. Това е заради медицинската му история, която включва операция за отлепване на ретината на лявото око и изкълчено рамо.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page