top of page
  • bknmoni

Агенцията на Shin Hye Sung с официално изявление относно ареста му за шофиране в нетрезво състояние


Агенцията на Shin Hye Sung публикува официално изявление относно ареста на певеца по подозрение за шофиране в нетрезво състояние (DUI). Сутринта на 11 октомври Shin Hye Sung от Shinhwa беше арестуван по обвинения, че е отказал да даде проба за алкохол на моста Tancheon 2-gyo в квартал Songpa в Сеул. Същата сутрин полицията получава сигнал, че движението е спряно по средата на пътя, и пристигайки, намира Shin Hye Sung заспал в колата. При нареждане за тестване за алкохол той отказва. Освен това превозното средство, което той е управлявал по това време, е обявено за откраднато. В отговор на разпространяващите се слухове, от Liveworks Company излязоха с изявление:

"Здравейте, това е Liveworks Company.
Първо бихме искали да ви информираме за досегашните констатации на компанията по отношение на инцидента с шофиране в нетрезво състояние с участието на Shin Hye Sung, който се случи по-рано тази сутрин.
Shin Hye Sung имаше среща в ресторант в квартал Gangnam със свои познати около 23:00 ч. на 10 октомври, след което си е тръгнал с колата след употребен алкохол. Прибирайки се за вкъщи, той е заспал на пътя и е отказал да премине назначената от изпратените полицаи проверка с дрегер, заради което е задържан.
Няма извинение за поведението на Shin Hye Sung да шофира в нетрезво състояние, както и да шофира, без да знае, че превозното средство не е негово. Поднасяме дълбоките си извинения на всички.
Ще ви уведомим повече, когато разберем точната ситуация.
Още веднъж се извиняваме."

Източник: Soompi

Comments


bottom of page