top of page
  • Team BKNews

Shin Dong Yup и Han Chae Ah ще водят ново 19+ риалити шоу


“Resting Couple” е риалити шоу, което ще дава решения на женени двойки, не правещи секс заради различни социални или лични причини. Вместо просто да се фокусира върху физическата интимност, шоуто ще цели да възстанови щастливите бракове на двойките, които ще трябва да разберат умовете и душите си.


Водещите Shin Dong Yup и Han Chae Ah ще служат за мост между двойките и зрителите, които ще слушат историите им. Очаква се двамата да споделят истински истории от собствения си брак, както и съвети към двойките, изправящи се пред трудности във връзката си. Група експерти също ще осигурят всичко необходимо, за да облекчат тревогите им и да помогнат на връзките им - от медицински съвети до уъркшопи и индивидуални задачи, върху които да работи всяка двойка.


В шоуто ще участват четири двойки с едни и същи притеснения, но поради различни причини, създавайки място за по-дълбок разговор относно брака.


Екипът на продукцията заяви:

Молим, очаквайте с нетърпение “Resting Couple”, което дръзко ще разкаже история, за която повечето двойки се притесняват, но не могат да повдигнат темата, и ще представи гледна точка за връзките на корейските женени двойки.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page