top of page
  • Sakura

Shim Eun Woo призна обвиненията в тормоз и се извини


Звездата от “The World of the Married” Shim Eun Woo сподели извинение относно скорошните обвинения в училищен тормоз, които бяха направени срещу нея. По-рано този месец някой, който заяви, че е посещавал средното училище със Shim Eun Woo, направи пост в онлайн общност, обвинявайки актрисата в тормоз. Жертвата обясни, че въпреки че не се е срещала с физическа агресия, е била психически тормозена, а Shim Eun Woo е посочена като главно лице в това крайно емоционално насилие.


Компанията на звездата първоначално пусна изявление, в което отрича обвиненията и твърди, че спомените на актрисата за ситуацията са неясни, но е била ученик за пример, който „никога не е извършвал неправомерни действия“. Агенцията също така заяви, че според това, което тя си спомня, някой от приятелите ѝ се скарал с автора на поста и след това нейната групичка не се разбирали с въпросния съученик.


Скоро след това по-голямата сестра на съученичката, написала поста, направи собствено изявление, в което противоречи на твърденията на компанията, и тя заяви, че има много свидетели, които могат да потвърдят версията на сестра ѝ.


На 28 март, след среща със съученичката, за която става въпрос, Shim Eun Woo публикува извинение:

Пиша това с надеждата да изразя чувствата си, че искам да се извиня на съученика, наранен от незрялото ми поведение.
Миналият месец, когато попаднах на поста, причинил скандала, незабавно се опитах да се свържа с човека, и когато успях да се свържа с един от членовете на семейството ѝ, им казах, че искам да се срещна с написалия поста, за да говоря с него. Когато обаче случаят получи вниманието на медиите, нещата започнаха да ескалират и не успях да се свържа с човека заради емоциите ми.
След това мислих продължително и се свързах с приятелите ми от тогава по много различни начини, за да опитам да си припомня това време, но не успях да се сетя какво се случило.
Мислейки, че единственото нещо, което трябва да направя, е да изслушам какво има да ми каже човекът, отправих друга молба да се срещна с нея и на 25 март проведохме среща с компанията ми и семейството на съученика. Аз успях да изслушам ситуацията и чувствата, която съученичката ми е изпитала в гимназията.
Открих, че заради незрелите неща, които съм ѝ казвала през училищните ми дни, тя все още носи дълбоки емоционални рани, които не е трябвало да изпитва като ученик. Осъзнах, че действията и думите, които без да мисля съм отправяла към някого, когато съм била млада, могат да останат с човек дълго време като рани и прекарах времето си в това дълбоко да се тревожа за живота, който съм живяла досега, и за сегашното ми аз.
Въпреки че е късно, поне искам искрено да ѝ се извиня.
В бъдеще, опитвайки се да живея живота си, докато се уверявам, че не наранявам другите, безкрайно ще поглеждам назад и ще работя усилено, за да стана по-добър човек. Извинявам се, че съм дала причина за тревога на много хора.
Най-накрая искам искрено да се извиня на колегите ми актьори и тези, които са засегнати със сегашния ми проект.

Източник: Soompi

תגובות


bottom of page