top of page
  • Team BKNews

Jeonghan от SEVENTEEN е претърпял операция на лакътя; ще носи гипс по време на турнето


Ето какво написаха от PLEDIS Entertainment:

Бихме искали да ви дадем информация относно нараняването на лакътя на Jeonghan от SEVENTEEN.
Jeonghan беше лекуван традиционно, например с инжекции срещу инфекция или увреждане на външното сухожилие на десния лакът.
Наскоро той отиде в болницата заради увеличила се болка в лакътя и разбра от медицинския персонал, че латералният му епикондилит и увреждането на сухожилията са се влошили. Беше решено, че трябва да се направи операция, която се състоя на 15-и, сряда.
Операцията беше успешна и изпълнителят се възстановява, след като беше изписан в четвъртък, 16-и. Засега Jeonghan ще носи гипс, както и скоба, за да защити лекуваната област и да се възстанови по-бързо.
Изпълнителят е твърдо решен да посети всички предварително определени ангажименти на групата, но участието му бъде коригирано в зависимост от обстоятелствата, поставяйки възстановяването му като най-голям приоритет според препоръките на медицинския персонал.
Следователно Jeonghan ще участва в активностите на групата, включително световното турне на SEVENTEEN “BE THE SUN”, в гипса и скобата си, докато продължава да получава медицински консултации, дотолкова, колкото е възможно, за да не се претовари. Молим феновете за щедрото им разбиране.
Ще дадем най-доброто от себе си, за да помогнем на лечението и възстановяването на Jeonghan, за да може, колкото е възможно по-бързо, да се завърне в пълно здраве при феновете си.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page