top of page
  • bknmoni

Документалният филм на SEVENTEEN тръгва и по българските кинаНа 3 март SEVENTEEN обявиха излъчването на документалния им филм с името "Power Of Love: The Movie". Датите на излизането му са 20 и 23 април по целия свят.

Българските фенове на групата също ще могат да се докоснат до него благодарение на Синема Сити.


Документалният филм ще ни предостави възможността да усетим изпълненията им, сякаш сме на техен концерт, както и какво се случва извън светлините на прожекторите. Времетраенето ще бъде 120 минути, като от киното съобщават, че ще бъде с английски субтитри.


"SEVENTEEN, световната група, която пренаписва K-pop историята, представя първия си филм! Пет платинени албума в Корея, вече и класацията на американския Billboard 200 за две последователни седмици и номер едно в японската класация Oricon, групата вече доминира в музикалните класации по целия свят. Не пропускайте яките изпълнения, задълбочените интервюта с 13-те членове на групата и коментарите за тяхното минало, настояще и бъдеще, които ще създадат с техните фенове! Едно филмово любовно писмо на групата, олицетворяващо огромната им обич към техните "CARATs"!"


Повече за "Power Of Love": Световноизвестната група поставя през 2021 г. проект, озаглавен ‘Power Of love’, в който чрез групови и солови изпълнения, SEVENTEEN представя темата за любовта и какво представлява тя за младото поколение. Техните популярни песни в албумите, пример за които са ‘Your Choice’ и ‘Attacca’, представят проекта красиво. С разнообразните концепции, които са използвали, се показва любовта им. Сега, през 2022 г., "Любовното писмо на Seventeen" ще бъде под формата на филм, включващ цялата любов на света за CARATs.

Официален трейлър:


За информация за прожекциите и билетите:


Източник: Cinema City Bulgaria, HITC

Comments


bottom of page