top of page
  • Team BKNews

Компанията на SEVENTEEN с изявление относно нахлуването в личното пространство


По-рано през октомври PLEDIS Entertainment пусна наръчник за безопасността и личното пространство, като предупреди нарушителите. На 8 декември компанията пусна друго изявление относно нахлуването в личното пространство на групата, което гласи:

Бихме искали да изразим искрените си благодарности за подкрепата ви към SEVENTEEN.
Въпреки пускането на предишните известия, все още сме свидетели на продължаващи неоторизирани влизания в личните пространства на изпълнителите, различни от съобщените места, официално обявени като дейност на SEVENTEEN (жилищни пространства, хотели, фризьорски салони и салони за красота и други), и нахлувания в личното пространство на изпълнителите в рамките на зоните за сигурност на летището.
Имаше няколко сериозни случая на нахлуване в личното пространство, особено по време на скорошното турне, като чакане в хотела на изпълнителите, опит за проникване и влизане в хотелската стая, прекалено приближаване до изпълнителя и опит за разговор по време на пътуването им в рамките на зоните за сигурност на летището и включително в самолетите. Такива повторяеми действия причиняват психическа болка на изпълнителите.
Не само че онези, които участват в подобно поведение, ще бъдат включени без предупреждение в постоянен черен списък за участие във всички дейности за феновете, свързани със SEVENTEEN, но и компанията ни ще предприеме необходимите правни действия срещу тях, използвайки доказателствата, които сме събрали чрез кадрите от видеозаписите и дейностите по наблюдение.
Ще продължаваме да се стремим към създаването на здравословна фен култура и да защитаваме безопасността и правата на изпълнителите ни.
Обещаваме, че ще предприемем възможно най-строгите мерки към всякакви действия, които нарушават правата им.
Молим за съдействие от феновете.
Благодарим.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page