top of page
  • bknmoni

SEVENTEEN временно ще промотират като 11-членна група + Jun и The8 ще се фокусират върху Китай

13-членната група SEVENTEEN ще промотира временно с 11 члена в Корея без китайските членове Jun и The8, които ще се върнат в Китай за промоциите в родината им.

На 1 септември Pledis Entertainment пуснаха официално изявление с детайлна информация относно ангажимента.


Здравейте.
Това е PLEDIS Entertainment.
Бихме искали да ви информираме относно корейските и международните активности на SEVENTEEN за втората половина на годината.
Нашата компания предоставя пълната си подкрепа, както на групата, така и за индивидуалните активности на SEVENTEEN. Планираме кирейски и международни активности за нашите членове, след като проучихме широк спектър от възможности за членовете да участват, като се стремим да гарантираме, че артистите ни ще могат да се насладят на пълния си потенциал и да са близо до нашите фенове.
Като част от тези усилия членовете Jun и The8 ще се фокусират върху своите активности в Китай от септември до декември. Те ще възобновят работата си в Китай, след като беше отложена заради COVID-19, и ще прекарат време със семействата си, след като са били принудени да останат отделени от тях за значително време поради пандемията.
Понастоящем преминаването между страните и регионите изисква прекомерно време и усилия поради сериозните предизвикателства, породени от настоящата ситуация на международните и регионалните пътувания, както и изискването за карантина. След обсъждане на ситуацията с членовете на SEVENTEEN, Jun и The8, ще продължат дейностите си в Китай за момента.
Моля, обърнете внимание, че през този период SEVENTEEN ще промотират в Кирея с 11 члена.
Ние молим за вашето разбиране и очакване за предстоящите активности на SEVENTEEN, както в Корея, така и в чужбина през втората половина на тази година.
Благодарим Ви.

SEVENTEEN бяха потвърдили че ще се завърнат с нов албум през октомври. Източник: Soompi

Comentários


bottom of page