top of page
  • bknmoni

SEVENTEEN ще възобновят активностите си след края на карантината

SEVENTEEN ще възобновят своите активности!

Преди това групата трябваше да отложи промоциите за завръщането им с “Your Choice”, след като двама от помощния персонал са дали положителни проби от COVID-19. Въпреки че всички от групата бяха тествани и дадоха отрицателни резултати, те трябваше да се самокарантинират от 19 юни до 29 юни. На 29 юни тяхната агенция Pledis Entertainment пусна официално изявление:

Здравейте, това е Pledis Entertainment.
Ние искаме да Ви информираме относно възобновяването на активностите на SEVENTEEN за техния 8-и мини албум.
Органите за превенция на болестите определиха всички членове на SEVENTEEN в близък контакт с потвърден случай на COVID-19 и те трябваше да се самокарантинират от вечерта на 19 юни (събота) до следобяд на 29 юни (вторник).
Изпълнителите са с негативни резултати от началото на карантината и през периода на изолация са без симптоми. Резултатите от последващото тестване, преди приключването на карантината на 29 юни от 10 часа, също са отрицателни.
Тъй като периодът на самокарантина, поискан от органите за превенция на болестите, приключи, SEVENTEEN ще започнат своите дейности за осмия си мини албум от днес.
Благодарим Ви, че проявявате загриженост и подкрепа към SEVENTEEN.
Ще дадем най-доброто от себе си за здравето и безопасността на нашите артисти и ще продължаваме да следваме мерките за превенция от COVID-19.
Благодарим.

SEVENTEEN се завърнаха на 18 юни с “Your Choice” със заглавна песен “Ready to Love.” Източник: Soompi

bottom of page