top of page
  • Team BKNews

Seungri получи присъда от 3 години затвор


На 12 август се състоя съдебен процес във Военния съд за Seungri, който има девет обвинения (можете да прочетете за тях тук).


Определена му е присъда от три години затвор, както и глоба от 1 156 900 000 вона. Личната му информация ще бъде регистрирана в националния регистър за нарушение на Закона за специални случаи относно наказанието и други сексуални престъпления.


Съдът коментира и обвинението за посредничество за проституция:

Подсъдимият е правил заговори с Yoo In Suk да посредничи за проституция за чуждестранни инвеститори на няколко пъти и са имали приходи. Престъпленията на подсъдимия, които са комерсиализирали секса, имат огромно негативно влияние върху обществото.
Тъй като показанията му бяха непоследователни и се променяха по време на полицейското разследване, разследването на прокуратурата и на съда, доверието в него е ниско.

Въпреки че по-рано Seungri отрече всички обвинения освен нарушението на Закона за за валутните трансакции, съдът го обяви за виновен по всички 9 обвинения.


Изпълнителят беше арестуван в съда на 12 август. Той трябваше да изпълни дълга си в казармата в средата на септември, но ще бъде освободен заради присъдата си.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page