top of page
  • Team BKNews

Seunghan от RIIZE спира дейностите си за неопределено време


SM Entertainment пусна следното изявление:

Това е известие относно члена на RIIZE Seunghan.
Seunghan се чувства изключително виновен и размишлява върху това, че е предизвикал разочарование и вълнение не само на екипа и членовете, но и на феновете заради проблеми, свързани с личния му живот, които се разпространяват чрез социалните мрежи и онлайн общностите.
Seunghan чувства психически натиск и отговорност за това, така че след дълго обмисляне той реши да спре дейностите си към екипа.
Ние също преценихме, че ще му е прекалено трудно да продължи дейностите си насред тази ситуация и уважихме мнението му, че не иска повече да причинява щети на екипа и членовете, така че решихме неопределено прекъсване на дейностите му.
Следователно RIIZE ще промотират с шестима членове, изключвайки Seunghan, считано от 22 ноември. Това е внезапна ситуация, но ви молим за щедрото ви разбиране, тъй като е въпрос, който беше решен чрез внимателна дискусия със самия изпълнител, и се чувстваме отговорни, че не сме внимавали относно управлението на изпълнителя, въпреки че е било преди дебюта му. Още веднъж се извиняваме дълбоко пред феновете.
Но видеата и снимките, които се разпространяват, са направени по време на личното му време, докато е бил трейни преди дебюта си, и са били възпроизведени няколко пъти, за да причинят недоразумения чрез вторичен умишлен монтаж, например скрийншотване на видео, в което източникът може да бъде конкретизиран.
Хората, които разпространяват тези видеа и снимки, дори използват злонамерени средства за създаване на неоснователна невярна информация и чатове, които не съществуват, като тежко клеветят изпълнителя, разпространявайки и изфабрикувайки изопачена информация, различна от истината.
Незабавно започнахме наблюдение след горепосочената ситуация и уточнихме кой стои зад незаконната циркулация, след като събрахме значителни доказателства. Планираме да подадем жалба този следобед в местното полицейско управление.
Обмисляме допълнителни правни действия срещу въпросния човек не само заради оклеветяване на изпълнителя чрез незаконно разпространение, но и за различни незаконни дейности като киберпрестъпления и заплахи.
Заради изпълнителя и екипа, както и феновете, които ги обичат, компанията не само ще подаде жалби, но и ще отговори силно без никакво споразумение или снизхождение на всички форми на вторична вреда като разпространение и възпроизвеждане на допълнителни постове относно безпочвени слухове за изпълнителя.
Ще продължаваме да даваме най-доброто от себе си за защитата на изпълнителите в компанията ни.

Източник: Сумпи

bottom of page