top of page
Team BKNews

Seo Ye Ji се оттегля от драмата “Island”


Seo Ye Ji няма повече да участва в предстоящата драма “Island” - съобщи компанията й GOLDMEDALIST.


Това последва след скорошния скандал на актрисата, според който тя предполагаемо е манипулирала поведението на Kim Jung Hyun.


През 2018 Kim Jung Hyun беше разкритикуван заради поведението си на пресконференцията за “Time” - драма, в който той участваше със Seohyun от Girls’ Generation. На 12 април Dispatch пуснаха статия, в която сравняват оригиналния сценарий на драмата и версията, която е излъчена, обяснявайки, че 13-те сцени с физически контакт между главните герои са променени или премахнати. Медията съобщи, че актьорът получавал заповеди от Seo Ye Ji, която била негова приятелка, докато драмата се снимала.


Показани са и съобщения между Kim Jung Hyun и Seo Ye Ji, а Dispatch допълниха, че са потвърдили, че са истински.

Един от чатовете между двамата актьори е:

Seo Ye Ji: Махни всякакъв физически контакт.
Kim Jung Hyun: Разбира се.
Seo Ye Ji: Защо не ми казваш как си се справил днес?
Kim Jung Hyun: Днес не поздравих жена от персонала. Бях наистина резервиран с другите..
Kim Jung Hyun: Изясних с режисьора Jang, че няма да снимам романтични сцени.
Seo Ye Ji: хаха добре, продължавай да се държиш резервирано
Kim Jung Hyun: Сценарият за 9 епизод е готов, но мисля, че ще трябва да се промени напълно.
Seo Ye Ji: Промени го добре.

В оригиналния сценарий за 9 епизод на драмата Seohyun помага на напилия се Kim Jung Hyun, пренася го в къщата му и го оставя на дивана. В излъчената версия тя просто отдалеч му казва да стане и сцената свършва в коридора. Разговорът по-долу е по времето, когато се е снимал тийзърът за драмата - юни 2018 г.

Kim Jung Hyun: Само ти може да докосваш ръцете ми. Seo Ye Ji: Бъди резервиран на всяка цена. Увери се, че всичко е променено добре. Физически контакт е твърдо не. Kim Jung Hyun: Разбира се. Kim резервираният! Seo Ye Ji: Контролираш ли действията си добре? Kim Jung Hyun: Разбира се. Тийзърът се прави от асистент-режисьор, която е жена, и аз се държа резервирано. Kim Jung Hyun: Дори не правя зрителен контакт със жени. Seo Ye Ji: Промени всичко добре, така че да няма романтика и физически контакт. Kim Jung Hyun: Seo Joo Hyun (истинското име на Seohyun) в момента снима, така че само ние, мъжете, си говорим сега. Kim Jung Hyun: Току-що помолих директор Jang напълно да премахне романтиката. Казах го логично.

Член на персонала заявява:

Продължаваше да иска промени в сценария на снимачната площадка. Подчертаваше важността на платоничната любов и молеше всякакъв физически контакт да бъде премахнат. Ако нещата не ставаха по неговия начин, изведнъж излизаше навън и започваше да издава звуци на гадене.

Друг разговор между двамата е:

Seo Ye Ji: Как ги поздрави? Kim Jung Hyun: Въобще не ги поздравих. (изпраща видео от снимачната площадка) Seo Ye Ji: Така е правилно. Seo Ye Ji: Ако те те поздравят първи, тогава трябва да им отвърнеш резервирано.

Seo Ye Ji искала той да й изпрати видео и аудио, така че актьорът заснел видеа от снимачната площадка.

Seo Ye Ji: Сега съм в лошо настроение. Изпрати ми видео от сегашната ситуация. Kim Jung Hyun: (изпраща видео от снимачната площадка) Seo Ye Ji: Изглежда, сякаш видеото, което ми прати, не е от снимачната площадка? Kim Jung Hyun: От снимачната площадка е. Вътре в студиото.

Kim Jung Hyun: Постоянно гледам сценария си. Няма да правя нищо друго. Seo Ye Ji: Увери се, че са направени промени, за да няма романтика. Seo Ye Ji: Щастлив си благодарение на мен, нали? Така че ти трябва да ме направиш още по-щастлива. Kim Jung Hyun: Ще погледна сценария си. Seo Ye Ji: Добре. Преправи го добре. Физически контакт, романтика - не, не. Kim Jung Hyun: Разбира се.

Компанията пусна изявление на 13 април, част от което гласи:

След като се допитахме до Kim Jung Hyun, получихме потвърждение, че скандалът относно драмата не е станал заради Seo Ye Ji, и той изрази желанието си да пусне собствено изявление, но допълни, че ще отнеме известно време. Беше ни казано, че можем първи да пуснем изявление, така че го пускаме сега. Отново се извиняваме за отлагането
Трудно е да се приеме логически скандалната статия, според която главният актьор на драмата би действал по указанията на някого, без да има собствена воля. Невъзможно е актьор да играе и участва в снимки без собствената си воля. Не беше разкрито, но Kim Jung Hyun също е отправял молби към Seo Ye Ji, която е снимала различна драма, да не снима сцени с целувки. Така че тя му казала тогава и той да не го прави, това било сред разговори между двойка, показващи ревност заради физическите контакти. Може да се гледа на това като обикновена караница на двойка актьори, които се срещат. Всички актьори обаче снимат сцените нормално, като оставят караниците с партньорите си настрани. Вярваме, че и Kim Jung Hyun е имал неизбежен личен проблем.

А част от изявлението на Kim Jung Hyun гласи:

Пресконференцията на Time е останала на части в паметта ми. Как бях тогава е нещо, което дори аз не мога да си простя. Това е нещо, за което съжалявам отново и отново, дотолкова, че бих искал да се върна във времето.
Поради личните си проблеми причиних неприятен инцидент. Провалих се в отговорностите си като актьор, и то главен. Извинявам се, без да се оправдавам.
Процесът, по който отпаднах от драмата, както и начина, по който постъпих на пресконференцията, бяха по моя вина. Искам не само да се извиня искрено на актрисата Seohyun, която беше наранена поради това, но и на всички свързани с това, страдали заедно по това време.

Източници: Soompi, Koreaboo



Comentários


bottom of page