top of page
  • Sakura

Seo Ji Hoon, Noh Jong Hyun, Jeon Jin Seo и още са потвърдени за драма, базирана на вселената на BTS


Седем актьори са потвърдени за драмата, базирана на вселената на BTS.


Драмата “YOUTH” ще проследи животите на седем момчета, докато израстват. Въпреки че героите ще имат същите имена като членовете на BTS, ще имат измислени и различни истории, които ще бъдат разказани чрез метафори и символика. Актьорите Seo Ji Hoon, Noh Jong Hyun, Ahn Ji Ho, Seo Young Joo, Kim Yoon Woo, Jung Woo Jin и Jeon Jin Seo са потвърдени, че ще изиграят главните роли.


Първо, ролята на Kim Seok Jin ще бъде изпълнена от Seo Ji Hoon. Персонажът издава аура на съвършенство, но се бори с изразяването на емоциите си. Той се чувства в капан в житейските планове, заложени от баща му, който е в Народното събрание. Въпреки че е идеалния син, всичко се променя, когато той се премества в друго училище и се среща с другите герои. Чрез тях Kim Seok Jin най-накрая се изправя пред истинските си чувства и се научава да ги приема.

Seo Ji Hoon е познат с ролите си в драмите: “To All the Guys Who Loved Me”, “Meow, the Secret Boy”, “Flower Crew: Joseon Marriage Agency”, “Mama Fairy and the Woodcutter” и “School 2017”.

 

Noh Jong Hyun ще се превърне в героя Min Yoon Gi, момче, заобиколено от слухове. Въпреки че отвън може да изглежда студен, има златно сърце. Но където и да отиде, го следва и историята, че е убил майка си и е запалил дома си. В действителност той намира комфорт в пианото, след като губи майка си, която е значела всичко за него. След това, чрез приятелството си с Jungkook, който го приема такъв, какъвто е, Min Yoon Gi най-накрая приема миналото си и се научава да продължи, въпреки болката. Преди това Noh Jong Hyun е показал своята квалифицирана актьорска игра в “Kkondae Intern”, “Life on Mars”, “He is Psychometric”, “Because This Is My First Life” и други.


 

Ahn Ji Ho е начинаещ актьор, който вече е изградил доста впечатляващ репертоар, включително филмите “The House of Us”, “A Boy and Sungreen” и “Inseparable Bros” и драмата “Nobody Knows”. Той ще изиграе ролята на Jung Ho Seok, танцувален талант с оптимистично отношение към живота. Jung Ho Seok е бил изоставен в увеселителен парк, когато е бил малък, но е израснал като човек, който излъчва положителна енергия.

 

Seo Young Joo беше активен както на екрана, така и извън него чрез филми, пиеси и драми като: “Solomon’s Perjury”, “Girls’ Generation 1979”, “Beautiful World” и “Nobody Knows”. Той ще изиграе ролята на Kim Nam Joon, герой, който желае да има нормален живот преди всичко. Поради тежките си обстоятелства, той е усетил колко труден може да бъде реалният свят по-рано от връстниците си. Това обаче му е помогнало да стане отговорен човек, който се справя с много работи на непълно работно време, като същевременно е най-добрия ученик.

 

Съставът на „YOUTH“ включва няколко нови лица. Kim Yoon Woo ще се превъплати в Park Ji Min, момче, което крие тайна зад ослепителната си усмивка. Той се бори с чувството си за идентичност заради свръхзащитни членове на семейството и травмиращо детство, изпълнено с лъжи.

 

Актьорът Jung Woo Jin ще изиграе Kim Tae Hyung, герой с история, пълна с болка. Той живее с надежда, че баща му, който е алкохолик и който се променил, след като съпругата му го напуснала, някой ден ще стане отново любящия баща, който е бил.

 

Ролята на Jeon Jung Kook ще вземе Jeon Jin Seo, който остави впечатление в драмата “The World of the Married”. Израснал в нестабилно семейство, Jung Kook е герой, който никога не е изпитвал щастие. Той продължава да поставя под въпрос целта на живота си и причината за собственото си съществуване.

 

Екипът на продукцията коментира:

„YOUTH“ ще представи реалността на седемте момчета по истински и свеж начин, като същевременно ще се фокусира върху техните емоции. Дълбокото разбиране на героите, актьорските умения и химията между актьорите бяха по-важни от всичко друго."

Те добавиха:

„Завършихме състава с млади актьори и новобраци, които ще увеличат очарованието на всеки герой. Моля, очаквайте синергията между седемте момчета и актьорите, които ще завършат историята на BTS вселената."

Драмата е продуцирана от Kim Jae Hong, работил върху Your Neighbor's Wife и Steal Heart, и Kim Soo Jin, чиито предишни проекти са The light in your eyes и Weightlifting Fairy Kim Bokjoo.


Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page