top of page
  • Sakura

San от ATEEZ е тестван положително за COVID-19


На 9 юли KQ Entertainment съобщи, че San от ATEEZ е с коронавирус:

Това е, за да Ви информираме, че на 9 юли следобяд San от ATEEZ беше уведомен, че има COVID-19 без симптоми., но е асимптоматичен.
На 8 юли компанията заяви, че членовете на ATEEZ са тествани отрицателно и не са класифицирани като близки контакти, затова ще възстановят дейностите си.
Преди събитие по график в този ден Yunho доброволно реши да си направи друг ПСР тест за безопасността на всички замесени. Той получи отрицателен резултат и посети събитието, както беше планирано.
Другите членове също решиха да си направят друг ПСР тест заради бъдещите си дейности и San беше уведомен, че е тестван положително.
Hongjoong, Seonghwa, Yunho, Yeosang, Wooyoung и Jongho получиха отрицателни резултати. От този момент ATEEZ ще прекрати всичките си дейности по график. Всички членове и персоналът активно ще участват в инструкциите и процедурите, определени от властите за контрол на заболяванията.
Още веднъж се извиняваме, че предизвикваме тревога у феновете. Като компания, ще дадем най-доброто от себе си за бързото възстановяване на San.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page