top of page
bknmoni

Sakamoto Mashiro разкри, че е завиждала на ITZY

Тя се появява в шоуто за оцеляване на Stray Kids заедно с останалите членове на ITZY, но не успява да дебютира с тях.

В момента Sakamoto Mashiro е една от най-популярните японски състезателки в Girls Planet 999, но тя е била и трейни под JYP Entertainment. В първия епизод на шоуто Mashiro разкри какво е да видиш дебюта на ITZY, докато ти самият се опитваш да навлезеш в индустрията.


Когато Sakamoto Mashiro е била на 16 години, тя е трябвало да замине за Южна Корея, за да преследва мечтата си: да стане к-поп идол. През 2016 г. участва на 12-тото прослушване на JYP, където успява да завладее всички със своя талант. В един съдбоносен ден Mashiro печели второ място на прослушванията, с което успява да подпише договор с тях.

По време на Girls Planet 999 Mashiro разкрива на зрителите, че е тренирала в компанията за 2 години заедно с членовете на ITZY. След появата си в шоуто за оцеляване на Stray Kids, заедно с Yeji, Ryujin, Chaeyoung и Yuna от ITZY, много от феновете смятаха, че тя ще е част от финалния състав на новата момичешката група.

Нещата обаче не се получиха така, както смятаха феновете, и Mashiro трябваше да напусне JYP Entertainment през 2018 г. “Чудех се дали това е за мен” - оплака се тя, обяснявайки минали преживявания. Sakamoto Mashiro каза, че тогава е "мислила да се откаже".


Бях изтощена. — Sakamoto Mashiro

Състезателката в Girls Planet 999 разкри, че накрая е решила да се върне в Япония и е започнала почасова работа, докато си е търсила нова професия. Въпреки че е виждала своите приятели на сцената като членове на ITZY, всичко, което си е мислила, е какво изпълняват. "Аз бях много завистлива" - призна сега 21-годишната Mashiro.

В крайна сметка, въпреки че си е казала, че се отказва, след като е отишла в Япония, Sakamoto Mashiro казва, че "сърцето ѝ не е било съгласно". Сега тя се е завърнала в Корея, тренира под 143 Entertainment и се състезава за възможност да дебютира в новата момичешка група на Mnet.


Това е моят последен шанс да опитам. — Sakamoto Mashiro

В момента тя е под номер 2 на японските участници в шоуто и привлече вниманието на много зрители по целия свят. Нейното представително видео за Girls Planet 999 е събрало 200 000 гледания. Тук може да видите изпълнението ѝ на “DUMDi DUMDi” на (G)I-DLE в първи епизод:


Източник: Koreaboo

Comentários


bottom of page