top of page
  • Team BKNews

S.Coups от SEVENTEEN ще си вземе почивка от активностите заради нараняване


Компанията на SEVENTEEN - Pledis Entertainment написа:

Докато беше ангажиран за събитие в сряда, 30 юни, S.Coups падна и удари дясното си рамо на пода и получи медицинско лечение. Беше лекуван и за допълнителни охлузвания и порязвания по челото, ухото и брадичката.
След медицински преглед лекарите го посъветваха, въпреки че ежедневните му дейности няма да бъдат засегнати, да намали движението с рамото си за известен период от време. В момента S.Coups си почива и се възстановява, за да се увери, че наранената област няма да се възпали.
В резултат той, за съжаление, няма да може да участва в дейностите по осмия мини албум за тази седмица, включително и в появите на SEVENTEEN в музикалните шоута на Mnet, KBS и SBS, както и за събитието с автографи.
Отблизо ще наблюдаваме възстановяването на S.Coups, за да определим дали ще може да участва в други активности, без да се натоварва излишно.
Бихме искали да се извинам на всички фенове, които с нетърпение очакваха SEVENTEEN и Ви молим за Вашето щедро разбиране. Нашият най-голям приоритет ще е лечението и възстановяването му, за да може S.Coups да се завърне в пълно здраве.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page