top of page
  • Sakura

Ryu Deok Hwan обяви, че ще сключи брак с приятелката си от 7 години


На 26 август Ryu Deok Hwan използва фен кафенето си, за да сподели плановете си да се ожени за дългогодишната си приятелка, която не е популярна личност:


Здравейте. Аз съм Ryu Deok Hwan.

Първо, надявам се засегнатите от COVID-19, наводнения и тайфуни да не страдат повече и изпращам най-добрите си пожелания. Нека не се изморяваме и да бъдем силни.

Прекарвам всеки ден, благодарейки на всички, които ме подкрепят и обичат работата, която върша като актьора Ryu Deok Hwan. Още веднъж - обичам ви и ви благодаря.

С треперещо сърце искам да ви кажа защо пиша това писмо. За да стигна до същината на това - ще се оженя за жената, с която се срещах през последните седем години. Приготвяхме се да проведем церемония през октомври, но решихме да я отложим до следващата година поради COVID-19.

На всички, които се притесняват и се интересуват от мен като мое семейство - сигурен съм, че трябва да сте много изненадани, но аз исках да бъда този, който сам да споделя тази новина с вас, вместо да я чувате чрез новинарски статии или слухове.

След като прекарахме толкова години заедно, съм сигурен, че съм намерил човека, с когото искам да прекарам останалата част от живота си и за когото искам да се оженя. Надявам се, че ще може да отпразнуваме това заедно с щастливо сърце и се надявам всички да преодолеем тези трудни времена.

Ще ви се отплатя с още по-добри проекти в бъдеще. Моля, бъдете здрави и щастливи. Благодаря ви.

Компанията му CLN Company също потвърди новините:


Надяваме се, че хората ще изпращат празнични и подкрепящи съобщения до Ryu Deok Hwan, когато той започва нова глава от живота си. Моля, следете го, докато продължава да дава най-доброто от себе си като актьор.

Comments


bottom of page