top of page
  • Team BKNews

FNC Entertainment изяснява коментарите на Rowoon за статуса му на ваксинация


На 25 ноември Rowoon взе участие в онлайн събитие за фенове. Когато беше попитан за статута си на ваксинация, той отговори:

Не съм имал време, затова още не съм се ваксинирал. Чух, че когато се ваксинираш, трябва да почиваш за няколко дена. Правя си ПСР тестове на всеки два дена.

Това предизвика критики онлайн, тъй като към момента Rowoon е активен в няколко сфери в развлекателната индустрия, в която случаите на COVID-19 продължават да бъдат проблем, включително промотиране в музикални шоута със SF9 за завръщането им с “Trauma” и участието в драмата на KBS “The King’s Affection”.


На 26 ноември FNC Entertainment пусна следното изявление:

Това е изявлението ни за коментарите на Rowoon за ваксинацията му по време на онлайн видеобаждането PHOTO ESSAY [ME, ANOTHER ME] на Rowoon от SF9.
Rowoon вече се е записал за ваксинация, но тъй като графикът на излъчването на драмата му не може да бъде променен, още не е успял да се ваксинира. В момента променяме работния му график, за да може да се ваксинира, и той ще направи ваксинацията си колкото е възможно по-скоро.
Надяваме се да няма недоразумение от извадката на коментарите без контекст от фен събитието и молим хората да се въздържат от злонамерени коментари.
Съжаляваме, че това ценно време между Rowoon и феновете, които го обичат, се превърна в това и се извиняваме, че причинихме тревога на тези, които го ценят. В бъдеще ще продължим да даваме най-доброто от себе си, за да защитаваме изпълнителите си.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page