top of page
  • bknmoni

Rosé за соловия си дебют, подкрепата от другите момичета от BLACKPINK и още

Rosé от BLACKPINK говори за първите си стъпки като солов изпълнител!

В онлайн конференцията по случай пускането на соловия си аблум “R”, Rosé сподели своите мисли относно дебюта.


Албумът ѝ “R” включва песните “GONE” и заглавния ѝ трак “On The Ground.” Rosé сподели:


Докато записвахме музиката, имах чувството, че някои от песните са мои по съдба. Записах ‘GONE’ за първи път преди 2 години и все още си спомням този момент. Казах на Teddy: ‘Тази песен е много добра.’ и я слушахме много. Исках да я споделя с всички бързо. Харесвам много и ‘On The Ground’. Чувствам ги много истински. И двете сякаш дойдоха по съдба при мен, без много да се замислям за това.

И двете песни са изцяло на английски език, като Rosé е участвала в написването на текстовете.


Мисля, че този език си отива с всяка песен. Много обмислях на какъв език да е заглавната песен, така че да не се развали качеството ѝ. Смятам, че английският е най-подходящ. Притеснявах се и обмислях дълго дали феновете ни ще са доволни от решението ми, но смятам, че е по-важно да усъвършенствам песента, колкото е възможно повече, и да представя такава, от която съм доволна.

Започвайки своето самостоятелно пътешествие, тя коментира:


Досега четирите правихме това, което правя сега аз, така че нося повече отговорност в момента. В това отношение искам да кажа, че момичетата ми липсват много. Докато се подготвях за самостоятелни промоции, осъзнах, че съм научила много, откакто съм в BLACKPINK. Отново се замислих колко е специално да израснеш и да се учиш заедно с тях. Успях да почувствам повече стойността, която членовете имат за мен.
Тъй като всяка ме подкрепи и насърчи по свой начин, аз си помислих: ‘Подкрепата е наистина важна.’ И наистина се чувствам така. Jennie ми подари сладки подаръци и ми направи гривна с името на кучето ми. Говорихме си и на видеочат. Jisoo ми каза, че много се радва, защото песента е много добра. Сякаш тя я чувства като нейна собствена. Най-запомнящото се нещо, което ми каза, беше: ‘Пожелавам ти да можеш да направиш всичко, което искаш, по време на това промотиране. Lisa обикаляше и казваше на персонала около мен, че музикалният клип е много готин.

Снимането на клипа е било през студените дни на януари. Относно това, Rosé обясни още:


Започнах да харесвам зимата, откакто живея в Корея. Беше студено, но направих толкова много хубави спомени. Мисля, че постигнах неща, от които да съм доволна, защото работя с велики хора. Аз съм щастлива.

Главният вокалист на BLACKPINK завърши интервюто с още няколко думи:


С този албум се надявам, че съм направила първата крачка към това да се покажа такава, каквато съм. Работейки върху албума, реализирах много неща, които ме карат да се чувствам добре. Надявам се всеки, който слуша моите песни, да може да се свърже с тях. Много ще се радвам, ако BLINKs ги харесат.

Тук може да чуете “On The Ground”:Източник: Soompi

bottom of page