top of page
  • Team BKNews

RM от BTS и режисьорът Jang Hang Joon ще са водещи на ново предаване


Като продължение на “The Dictionary Of Useless Knowledge” и “The Dictionary Of Useless Crime Knowledge”, които са много успешни, “The Dictionary Of Useless Human Knowledge” на tvN е приключение, в което човешките същества по света се разглеждат от различни перспективи, за да открият нови свои страни.


В “The Dictionary Of Useless Human Knowledge” историите на различни хора в разнообразни сфери ще се развият от такива на интересни герои, които са между въображението и реалността, до истории на обикновени хора, които се лутат в живота. Експерти от различни сфери като литература, физика, криминалистика и астрономия, които са не само знаещи, но и пълни с остроумие, са събрани, за да повдигнат интереса на зрителите.


Филмовият режисьор Jang Hang Joon и RM ще бъдат новите водещи на предаването. Като глобален изпълнител и икона в к-поп музиката, RM добавя още очакване на предаването. Чрез широко разнообразие от жанрове той е предоставил различни гледни точки на младото поколение. С топлите си и остри очи той ще даде такива гледни точки и на зрителите.


Авторът Kim Young Ha и физикът Kim Sang Wook ще се присъединят към шоуто като панелисти, както и професор Lee Ho, криминалист, активен в “The Dictionary Of Useless Crime Knowledge”, и астрономът Shim Chae Kyung.


Източник: Soompi


Comments


bottom of page