top of page
  • Team BKNews

Renta от TO1 напуска групата


На 22 септември Renta написа:

Пиша това писмо, за да ви кажа, че съм благодарен на TOgether (фен клуба на TO1).
Наскоро мислех много за бъдещето ми и говорих доста със семейството ми, членовете и персонала. Наистина мислих много за това. След много дискусии и обмисляне решихме да прекратим дейностите ми като Renta от TO1 и да подкрепяме бъдещето си, за да може да продължим по добър път.
Дойдох в Корея, защото исках да стана идол в Корея, и бях наистина щастлив, че постигнах мечтата си, като дебютирах и работих в TO1 и изживях различни неща. Много пъти съм казвал на семейството и членовете ми, че съм толкова щастлив да дебютирам като член на TO1 и чувството е, сякаш това е съдбата ми. Имах страхотно преживяване, тъй като през изминалата година се запознах с много хора. Успях да направя това, за което мечтаех, преди да дебютирам, и времето, прекарано с лидера Jaeyun, с Chan, Donggeon, Jisu, J.You, Kyungho, Daigo и Yeojeong, беше наистина най-щастливото в живота ми.
Най-вече успях да съм щастлив, благодарение на TOgether, които година бяха до мен. Благодаря ви, TOgether.
Чувствам се тъжен, защото наистина исках да покажа на TOgether как узрявам и се развивам в бъдеще. Но ще работя, за да се завърна като впечатляващ човек някой ден. Надявам се TOgether да прекарват всеки ден в добро здраве и да се хранят добре.
Не се тревожете, и аз ще бъда добре.
Обичам ви, TOgether, и ви благодаря! Ще се видим отново.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page