top of page
  • Sakura

Renhao от R1SE се извини на феновете, след като се разпространиха слухове за връзките му


На 14 октомври актрисата Zhao Wenrou написа дълъг пост в Weibo, в който разказа за четиригодишната си връзка с бившия си приятел. През есента на 2016 година срещнала този човек на публично събитие и се добавили в WeChat. След като се върнала от Шанхай от снимки, той я поканил на среща и двамата гледали филм и вечеряли. Тя добавя, че въпросният човек бил много внимателен и учтив и така започнали да се срещат.


Zhao Wenrou

Zhao Wenrou не била сигурна каква е професията му, но по-късно разбрала, че е изпълнител, подписал с компания. По това време той бил под голям стрес, тъй като състоянието на компанията било нестабилно, а тя все още работила в Шанхай, за да се издържа. Така и двамата били несигурни за бъдещето:

Единственото истинско нещо беше любовта ни.

- Zhao Wenrou


От 2016 до 2018 година, споделя тя, изпуснала много добри възможности, но се борила с всички сили да представи приятеля си чрез връзките си. Била човека, който го подкрепя тихо, и се надявала той да може да прави, каквото иска, докато е млад.

За да осъществи мечтата си да бъде член на група, го защитавах и направих всичко възможно, за да не се разкривам, че съм негова приятелка. Въпреки че чувствах че е несправедливо, по това време смятах, че щом ще помогне на развитието му, си заслужава и ще го направя, без дори да се замислям.

След като той станал известен, Zhao Wenrou започнала да има притеснения за връзката им от разстояние:

Не мислех, че ще стане така - аз да мога да съм до него, когато има трудности, но той да не може да споделя щастието ми. Постоянно ме лъжеше и ме избягваше. Разделихме се. Не оцеляхме до пролетта на 2020 година.

Не съжалява за нищо, но не спира да бъде мишена на някого и не спира да се чувства зле заради злобата срещу нея:

Какво да направя?

Много хора веднага предположиха, че въпросният човек, който я е лъгал, е Renhao. По-късно Renhao написа в социалната мрежа двузначен пост за океана и луната:

Веднъж чух история за морето и луната. Морето през нощта винаги е бурно и не може да се успокои. Нощта кара морето да изглежда по-дълбоко и по-мрачно. Докато луната не се появи, всяка вълна не изглежда толкова остра. Оказва се, че луната винаги е влияела на приливите и отливите на морето.
И все пак морето непрекъснато тече и променя формата си, за да се приспособи към промените на земната повърхност. Това, което виждаме, е само звездната светлина, която проблясва на морската повърхност, но никога не сме виждали изкопа, защото океанската вода го е заровила на най-дълбокото място.
Може би луната може да успокои повърхността си, но не може да приеме дълбоките изкопи, откъдето не влиза лунната светлина. Морето обаче никога няма да отприщи всичко, защото може да види безбройните кратери, които вече са били нанесени на луната поради сблъсъците. Морето не иска да показва тези непоносими неща, така че слънцето вече е изгряло и луната си тръгва. Морето вече е спокойно, както преди.

Снимката, която е качил с историята


Един от коментаторите, опитал се да разтълкува историята, пише:

Не всеки ще разбере истината и вътрешните чувства на някого, независимо дали е луната с добрите си намерения или морето със злонамерени такива. Всичко спира на повърхността и както винаги, слънцето отново ще изгрее.

Няколко часа по-късно Sue Xiaozi, звезда в интернет, написа в Weibo, заедно с хаштаг "'дългият пост на Zhao Wenrou"':

До такава степен съм без думи, че не мога да спя...разделили сте се през пролетта на 2020? В края на януари ми каза, че нямаш приятелка...с последната ситуация помислих, че си крал на океана, а се оказа, че си просто мошеник.

Sue Xiaozi


Тя пусна и видео, в което казва:

Всички фенове дойдоха да ми крещят: "Толкова си грозна, наистина ли заслужаваш да бъдеш харесвана от него?" Няма значение, ако ме наречете грозна, но не казвайте, че си измислям.

След това показва скрийншот с човек на име Li Tianqi, за който тя разказва, че не знаела, че е от група, но когато се запознали за първи път, се представил с това име и обяснил, че учи интериорен дизайн.


В отговор на дискусиите Renhao написа:

Напоследък се случиха доста неща. Чувствам се виновен, защото не можах да се справя с личните си въпроси, което причини голяма вреда и негативно внимание към групата, която всички заедно ценим - R1SE.
Особено се извинявам на братята си. Извинявам се на всички, които подкрепят R1SE, защото личното ми неподходящо поведение повлия на групата и не оправда очакванията ви.
А към феновете, които винаги са ме подкрепяли - много съм засрамен от себе си, че предадох доверието и подкрепата ви.
Не очаквах толкова много хора да бъдат замесени в този инцидент, който доведе до това много да чувстват като бреме съмненията и натиска от обществената реакция. Искам да се извиня на всички, които са били засегнати от инцидента, който вми причини много проблеми. Изключително много съжалявам.
Приемам всички критики от сърце. Като член на момчешка група, моите думи и дела не само представят мен, но и R1SE. От сега нататък ще упражнявам строга дисциплина, ще обръщам внимание на думите и делата си и ще се съсредоточа повече върху това да се усъвършенствам професионално. След обсъждане с ръководството реших да преустановя всякакви лични речи, различни от работата в социалните медии, и ще посветя ваканцията и свободното си време на тренировки и обучение. Това ще бъде предупреждение за самия мен, а също и известно време за мен да се замисля, коригирам и усъвършенствам. Моля, напътствайте ме.

Renhao

ความคิดเห็น


bottom of page