top of page
  • Team BKNews

100% обявиха разпадането си


На 23 септември компанията им TOP Media написа:

Изказваме искрените си благодарности към феновете, които са обичали и подкрепяли членовете на 100%.
Ексклузивните договори на TOP Media с членовете Rockhyun, Jonghwan, Chanyong и Hyukjin изтичат на 9 октомври 2021 г. След задълбочени дискусии с членовете решихме да спрем активностите на 100%. След като дебютираха през септември 2012 г., 100% активно промотираха девет години в Корея и Япония и получиха много любов за изпълненията си и вокалните си умения.
От сърце благодарим на членовете, които работеха с TOP Media дълго време, и ние ще продължим да подкрепяме тях и бъдещето им.
Молим феновете за интерес и подкрепа за новите начала на Rockhyun, Jonghwan, Chanyong и Hyukjin.
Благодарим.

Членовете на 100% написаха:

Това е последният ни поздрав като 100%. Наистина е трудно да напуснеш място, на което си бил толкова дълго. Мина се много време, но сега, след като вече го няма, ни се струва доста кратко.
Като членове на 100% и като колеги, изминалите девет години бяха много ценни за нас. Благодарим на PERFECTION [фендъма] за това, че ни обичаха, дори когато много не ни достигаше. Двайсетте ни години бяха забавни и щастливи, защото ги прекарахме с вас. В бъдеще си пожелаваме един на друг щастие и скоро ще ви поздравим с нов имидж.
Благодарение на PERFECTION успяхме да останем силни, да се забавляваме и да бъдем щастливи. Благодарение на PERFECTION имахме щастливи младини. Хора, бъдете щастливи.
Благодарим, че обичахте 100% досега. Скоро ще ви поздравим с различен имидж.
- Rockhyun, Hyukjin, Chanyong, Jonghwan от 100%

Източник: Soompi

Commenti


bottom of page