top of page
  • bknmoni

Ravn напуска ONEUS


На 14 октомври анонимен човек, който твърди, че е бившата приятелка на Ravn, публикува твърдения срещу него в Twitter. В отговор агенцията на изпълнителя обяви, че проверява валидността на обвиненията и че Ravn ще спре дейностите си до второ нареждане. На 27 октомври RBW публикува ново изявление, потвърждаващо напускането на Ravn.


"Здравейте. Това е RBW.
Изказваме искрената си благодарност на феновете, които обичат ONEUS, и ви съобщаваме с тъга за напускането на Ravn от ONEUS.
По отношение на този въпрос Ravn изрази намерението си доброволно да напусне групата, защото е загрижен за вредата, която причини на членовете и феновете на ONEUS. След внимателна дискусия с Ravn и членовете на ONEUS, решихме да уважим мнението му и доброволно да напусне групата. В резултат на това ви информираме, че Ravn напуска ONEUS, считано от днес.
ONEUS ще продължат дейностите си като 5-членна група от сега нататък. Независимо от напускането на Ravn, докато проверявахме фактите по случая, ние открихме невярна информация и злонамерено редактиране, включени в публикациите, които се разпространяваха. Ще разкрием точните истини за това чрез съдебно дело. Освен това ще бъдат предприети строги правни действия по отношение на коментари със злонамерени лични атаки срещу агенцията и артистите. Независимо от валидността на разпространените публикации, ние се чувстваме отговорни за нашата неадекватност в управлението на артистите ни.
Дълбоко се извиняваме, че причинихме безпокойство на мнозина поради проблем с личните въпроси на артиста от нашата агенция.
Молим да продължите да проявявате голям интерес и подкрепа към дейностите на ONEUS. Отново се извиняваме за причиненото безпокойство на феновете."

Източник: Soompi

Comentários


bottom of page