top of page
  • Team BKNews

Ravi напуска VIXX; прокуратурата предлага 2 години затвор за корупция


На 11 април се проведе първият съдебен процес за осем лица, включително Ravi, колегата му в лейбъла Nafla и съизпълнителния директор на лейбъла GROOVL1N “A”, по обвинения в нарушение на Закона за военната служба. По време на процеса прокуратурата поиска присъда от две години затвор за Ravi и “A”, както и две години и шест месеца за Nafla.


Датата за произнасяне на присъдата още не е определена.


Компанията на VIXX Jellyfish Entertainment пусна следното изявление:

Искрено благодарим на феновете, които подкрепят VIXX, и ви информираме, че Ravi напуска VIXX.
След внимателна дискусия между Ravi и компанията беше решено, че от днес той напуска екипа.
Дълбоко се извиняваме, че причиняваме тревога на феновете, които подкрепят VIXX.

На 11 април Ravi написа в личния си профил в Инстаграм:

Първо се извинявам на всички, които са били наранени от грешките ми.
Преди ми беше възложена държавна служба заради заболяване, което имах, и отлагах службата си заради дейностите ми, докато достигнах момент, в който беше трудно да я отлагам повече.
Аз бях единственият изпълнител в компанията, който генерираше приходи, и датите за изпълнение на договора, подписан преди COVID-19, бяха отлагани без сигурност, така че с бремето за таксите за отмяна на договора, бях отчаян да отложа военната си служба.
В отчаяние взех глупаво решение и когато притесненията ми с компанията и проблемите с договора бяха разрешени, доброволно се записах за държавна служба и изпълнявах службата си от октомври миналата година.
Бих искал искрено да се извиня на пациентите с епилепсия и семействата им, които сигурно са били наранени от това самооправдано грешно решение, което взех в този процес, както и на всички, от които се изисква да служат, които усърдно изпълняват дълга си дори в този момент.
Още повече искрено се извинявам на всички хора, които са били наранени от мен, и на феновете, които страстно подкрепяха живота ми отвъд съществуването ми като изпълнител, за това, че ви накарах да се почувствате, сякаш времето, прекарано заедно, е отричано и се разпада.
Исках да бъда някого, с когото можете да се гордеете, но нямам извинение за показването на толкова срамна моя страна.
В сравнение с ценните чувства на всички, които са били развивани искрено за дълъг период от време, мисля, че на мен ми липсва много.
И последно, реших да напусна VIXX, за да няма нататъшни щети за членовете на екипа, които са били наранени по моя грешка. Искрено съм благодарен на всички членове, които са били с мен 11 години, и не мога да опиша колко съжалявам. Искрено се надявам, че няма да има повече щети за ценните усилия на членовете заради мен.
Мисля, че съм човек, на когото му липсва много, и още има много да учи.
Мисля, че е моя отговорност да поема всичките критики за инцидента. Колкото повече ми се карате, толкова повече ще се покая и ще се поуча от това.
Много добре знам, че простите ми думи на извинение няма да накарат грешките ми да изчезнат.
Ще продължа да се уча и да работя усилено, за да мога да живея като по-добър човек, като размишлявам над този момент, без да забравям.
Искрено се извинявам.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page